- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Netfone
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matyi_01
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat! Megpróbálom a VGA cserét!
-
DeckardCain
senior tag
javaslom a megfelelő topicot:Azzonali kérdések órája
Nekem is hasonló problémám van, ott segíteni fognak. -
Matyi_01
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna nekem segíteni, mert tanácstalan vagyok.
A probléma a következő: A gép bekapcsolásakor a legváltozatosabb problémák jelentkeznek. Rendszerint a monitor nem ad képet csak villog rajta a kis led (nem írja ki hogy nem kap jelet, csak sötét és villog), ugyanakkor a gépen hallom, hogy a windows bebootol. Na ekkor szoktam újraindítani, egyszer, kétszer, háromszor.... egy idő után bejön a kis képernyő amin a biosba való belépést lehet kiválasztani, majd ismét villogás, egy idő után pedig beindul a gép.A gond az hogy teljesen rendszertelenül és összevissza produkálja a tüneteket, és nem tudok rájönni mi okozhatja. Amit eddig próbáltam: tápcsere, memória átpakolás egyik slot-ból a másikba, CMOS ürítés óraelem eltávolítással.
A furcsa az hogyha egyszer beindul a gép akkor már tökéletesen megy, semmi gond nincsen vele. Ha menet közben kikapcsolom a monitort hosszabb időre akkor azonban ugyanez a jelenség üti fel a fejét. Szerintem a videóvezérléssel lehet valami. Mit gondoltok?
A konfig: Asus p5ql pro deszka, E5200 cpu, Ati 4830-as VGA (club 3d), 2 giga ddr2-es ram. Mindez egy vista home basic-kel megbolondítva.
Ha valaki tapasztalt ilyet, vagy otthon van a témában kérem segítsen!Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Revolut
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest