Aktív témák
-
chicken
senior tag
én is gondoltam rá, hogy boot record probléma, ugyanis az xp a leghátsó partícióra lett telepítve, de valaki okos azt mondta, hogy az nem lehet gond.
ejexs: ide1-en vinyó. master jumper, ide2-őn cd master jumper, így is volt a
vinyóformázás és újratelepítés előtt, de akkor is betegeskedett.
kábel cserélve, ugyanaz a hiba.
A bios számomra elég ismeretlen, mindenestere nem Boot sequence van, hanem primary, secondary stb. Lehetőségek: IDE-0, -1, -2, USB-HDD, zip atapi cd, atapi hdd, bbs valahány, network, scsi és disabled.
giruna: persze, hogy elmentem a biost exitelés előtt. épp azt írtam a topic elején, hogyha belépek, és nyomok egy save&exitet (mindenféle változtatás nélkül!!!), akkor is gond nélkül bootol az xp--csak ha nem lépek be, akkor lesz boot failure. -
chicken
senior tag
-
chicken
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #6 üzenetére
a kábel szemre ok, a dátum jó, nem állítódik el.
floppyt letiltottam, most Insert Proper Boot device-szal jön.
vinyó minden shutdown után eltűnik. restart után nem.
:F -
chicken
senior tag
a merevlemezzel lehet valami,
minden induláskor a Primary Master: Not Installed.
Ha nyomok egy entert, Userre teszi, megtalálja, és akkor indul. Aztán kikapcs, és megint not installed, boot failure, stb.
Ha auto-ra teszem, ugyanez. -
chicken
senior tag
frissen tett xp nem indul el, csak ha dellel szépen belépek a setupba, nem változtatok semmit, exitelek, akkor bejön.
Utána ha restartolok xpből, bejön, ha shutdownolok, és bekapcs, akkor megint ''Boot Failure, Insert Boot Diskette in A:'' -a floppy nincs is megadva a sequence-ben.
ráadáásul be van kapcsolva valami Seek other boot device, de azzal sem törődik.
mit kellene kipróbálni?
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest