Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
efi99
őstag
Visszatérve a topic eredeti témájára van olyan progi, ami Windows alól tudja módosítani a BIOS-ban a gépbekapcsolás időpontját. Nagyon nem ajánlom viszont olyan alaplap BIOS-ának piszkálására, amit alapból nem támogat. Anno én is kicsit megijedtem...
Szóval ez az:
http://lightning.prohosting.com/~alenza/byalarm_e.htm -
sirály12
őstag
-
-
VIPowER
őstag
Nah akkor: Start menü-Programok-Kellékek-Ütemezett feladatok. Ütemezett feladatok hozzáadása. Itt kiválasztasz egy neked tetsző progit,és beállítod mikor induljon(elég egyértelmű a beállítása, ezért nem irkálom külön,de van egy olyan opció hogy : A számítógép felébresztése a feladat futtatásához, ezt mindenképp be kell jelölni). A gépet Hibernálni kell hozzá. Én letöltésekhez szoktam használni,amíg alszom addig letölti amit kell{mivel villámgyors, modemes kapcsolatom van:)}. Sajna a gépet csak dátum alapján kapcsolja ki(óra szerint nem)de ezt nekem a Download Accelerator Plus végzi letöltés után.
[Szerkesztve] -
zeus84
tag
Van ilyen is??????????????????
-
Loretto
veterán
ja igen köszönöm mindenkinek a segícséget.
-
VIPowER
őstag
Tudod ez a Winfoss mindenre képes,pl nálam kinyúl a vinyóból egy kéz amin a Windows logo látható,és megérinti azt a kis gombot. Ilyen egyszerű :) Ati9500! Ez lesz az amit keresel asszem: (értelemszerűen a lemezmeghajtó betűjele lehet más is) C:WINDOWSsystem32shutdown.exe -s -t 01 (ez XP-hez van)
[Szerkesztve] -
[w]
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
én csak a winfos shutdownja és a poweroff viszonylatában írtam, hogy utóbbi force módra is képes, előbbinél nem vagyok biztos.
a többiről nem nyilatkoztam, talán mert nem is ismerem. -
[w]
őstag
anno nekem is be volt állítva távirányítóra ez a funkció, de pár, sötétben történő véletlen gombnyomás után valahogy elment tőle a kedvem... :DDD
mondjuk csinálsz egy sd.bat file-t és egyszerűen beleírod, hogy ''shutdown.exe -s'' a távirányítószoftverben pedig megadod funkcióként (vagy futtatandó alkalmazásként) ezt a bat-ot. aztán nyomkodsz. :D ésszel. :DDD
szerk.: a poweroff talán annyival jobb, hogy paraméterezhető force-olt leállításra is, így tökmindegy mi ragadt a memóriába, a gép le fog állni.
[Szerkesztve] -
Ati9500
senior tag
hogy kell?
-
Ati9500
senior tag
Olyan programot tud valaki amit be lehet távirányítonak állítani (terratec cinergy600)
hogy kikapcsoljam a gépet??
Vagy tudja valaki az elérési útját a ShutDown -nak...? -
Ekváádor
őstag
Ismeri valaki itt a hibernálás üzemmódot?
-
hBR
tag
SwitchOff elegge jo kis progi.. egyszeru es nagyszeru..
akar meg visszaszamlalast is lehet vele.. -
VIPowER
őstag
Az XP saját feladatütemezője is be tudja kapcsolni a gépet,és ki is. (én ezt használom)
-
Loretto
veterán
lehet hogy off de van olyan progi ami kikapcsolja a gépet egy meghatározott időben?
-
PWR
aktív tag
pedig igencsak hasznos opcio lenne. pl igy lehetne igazan schedulelni egy tv-felvetelt meg ilyesmi. es ha egy biosfrissites is megoldhato winfos alol akkor ez is mar csak gyerekjatek lenne szvsz...
-
csupi
csendes tag
Szevasztok!
Mostanában vettem egy Asus A7N8X-E Deluxe alaplapot, és a BIOS-ban találtam egy olyan opciót, mellyel egy ott beállított időpontban automatikusan bekapcsol a gép. Kipróbáltam, és szépen műxik is.
Tudtok-e olyan progit (ha lehet forrással), amelyikkel ezt XP alatt is be tudom állítani.
Köszi,
csup
Aktív témák
- OCZ XTC Platinum OCZ2P8004GK 2 x 2 GB DDR2-800 MHz Kit
- Thermaltake TOUGHRAM RC DDR4 4400MHz 16GB (8GB x2)
- 1 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest