- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Aktív témák
-
makszi
aktív tag
Emberek eltűnt egy másik topicom, amiben MSI KT6 delta lapot szeretnék eladni, de aki jelentkezett rá, az kérem irjon ide be mert nem fogom tudni felhívni mert nem irtam fel a tel számát.
Hogy tűnhetett el egy topic -
makszi
aktív tag
Elkelt, zárható!
-
makszi
aktív tag
UPP, még mindig eladó, ill.cserélhető a winyó Socket A-s lapra, vagy 10k-ra!!!
-
makszi
aktív tag
UPP!! Emberek, cseréljetek velem, vagy vegyetek zsír új winyót!!!!!!
-
makszi
aktív tag
Esti Uppp!
-
netboy
senior tag
azért érdekel a tipusa mert nekem is van egy 80GB-os 8MB caches maxtorom és raidbe akarom és kiri lenne ha ugyanaz lenne
-
makszi
aktív tag
Úgy látom akkor ez az eladás elég ráfizetéses dolog, ezért inkább cserét részesítenék előnyben, a fent említett alaplapokra, nem túl sok ráfizetéssel...
-
-
makszi
aktív tag
Sziasztok.
Eladó a címben említett winyó (8MB cache) vagy elcserélhető, egy Abit AN7 alaplapra.
Garanciális csere révén jutottam a winyóhoz az Aquában a mai napon, tehát mától van rá 1 év gari. Egy másik winyó helyett kaptam ezt és nem engedték levásárolni az árát hanem kénytelen voltam hdd-t kérni... Nekem viszont socket A-s alaplapra van szükségem, ezért szeretnék megválni a HDD-től.
Az ára készpénz esetén 13 000HUF
Aktív témák
Hirdetés
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest