- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
tibi666 #9871 üzenetére
Megnéztem, nem találtam, tény. De olyan szar az oldaluk, hogy azon se lepődnék meg, hogyha parfümöt gyártanának, kinn lenne az oldalukon, akkor se biztos, hogy megtalálnám.
Addig túrtam a menüket kíváncsiságból, míg a combinot megtalálom. 6 perc után sikerült is.
Amúgy engem pont nem érdekel, hogy arra a szettre siemens, philips, hella, osram, vagy akármi van ráírva, felőlem lehet xin huan hei is, ha 3 év teljeskörű garancia van rá, szépen, egyenletesen világít.
Van jópár olyan gyártói oldal, ami egy forintot se ér, mégis hivatalos gyártói oldal...
Pl: [link]VR6-Fan: Nem tudom, honnan szedhetek online tavaly A2 magazin oldalakat, de ha megmutatod, hol van az összes, megmutatom benne a cikket...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest