- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teemo91
csendes tag
válasz
chess001 #53705 üzenetére
Nem parázok, hanem próbálom racionális érvek útján megtalálni azt az autót, ami számomra a legjobban megfelel. Eddig csak benzines autóim voltak, de mindig is szemezgettem a dízellel. Ezért érdeklődök most utánuk olyan emberektől itt a fórumon akik elvileg többet tudnak róluk mint én. Ha nem így lenne nem kérdeznék. Nem tudom mennyire macerás egy dízel, ha hetente egyszer megtolom neki nagy távon, hogy tudjon regenerálni, de hétközben max 30kmeket járok vele. Ha annyira nem gáz, akkor nem vagyok a magam ellensége, mert akárhogy számolom dízellel majdnem fele annyit kell költsek üzemanyagra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest