- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
tomcs
őstag
bluetooth az 1 szabvany a bluetoothos billzethez adott bluetoothnak elvileg kepesnek kell lennie arra hogy kommunikaljon mas bt eszkozokkel (az egesznek az a lenyege hogy a bt billzet hasznalhato legyen 1 szabvany bt-s tablet pc-hez pl, eger detto, de nem tudom hogy le vannak-e szabalyozva ill egyaltalan melyik gyartotol milyen bluetooth cuccok vannak 1altalan. logitechtol tudok 1 keszulo (talan mar megjelent?) bt egerrol es kesz
infranal meg semmi ilyesmi, azok sajat, irdaval nem kompatibilis protokollt hasznalnak.
ja es billzet tenyleg tud fogadni is, gep mondja meg hogy vilagitanak-e a ledek pl volt olyan winamp plugin ami a caps/num/scroll lock bekavarasa nelkul villogtatta a ledeket a zene utemere. -
Cyrus
tag
Igazatok van, tényleg Bluetooth. Nem is tudom, hogy miért írtam rosszul. Ráadásul angolul is értek, meg egyébként is sokat olvastam a helyes írás szerint. Elmezavar lehetett csak.
Onnan gondoltam, hogy képes rá, mert éppen most tanulom a diplomavédésemhez szükséges tételeket, és ott ez áll a billentyűzet működése résznél:
''...A billentyűzet saját vezérlővel rendelkezik, amely nem csak adatokat tud küldeni az alaplapon lévő billentyűzet illesztő felé, hanem parancsokat is tud fogadni...''
Azt hiszem, mégis Nektek van igazatok, mert úgysem úgy alakítják ki a gyártók a termékeiket, hogy az minél sokoldalúbb legyen más eszközökkel is. Csak fektessen be a user mindenbe!
Kösz a válaszokat! -
Som@
őstag
A topik címét javítottam.
-
tildy
nagyúr
Gondolkozz kicsit.
Hogy mukodik a bluetooth.Hogz mukodik az infra.
Billentyuzetnel szukseg van-e ketiranyu kommunkiaciora?
Mobilnal?
Tehat sokban fugg egyiranyusitva vannak e a keszulekek vagy sem.billnel valoszinuleg igen.
ergo csak a telo tud kommunkialni max a szamitogeppel, vissza mar nem megy.(gprs net sem megy emiatt) -
hungeek
senior tag
nem Bloototh hanem Bluetooth (kékfog)
-
Cyrus
tag
Hy Mindenki!
Lenne egy remélem nem nezéz kérdés Hozzátok:
ugyebár vannak olyan billentyűzetek, amelyek Bloototh vagy Infra kapcsolattal kommunikálnak a PC-vel. Kérdésem, hogy ezek a kapcsolatok alkalmasak arra is, hogy alkalomadtán a MOBILTELEFON Bloototh vagy Infra portja is csatlakozzon a számítógéppel a billentyűzethez adott vevőkészülékkel? Ha nem, akkor gondolom, mindenféleképpen venni kell egy USB-re dugható bigyuszt, igaz?
Kösz a válaszokat előre is!
Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest