Új hozzászólás Aktív témák
-
kisskaresz21
csendes tag
Az előzőhöz meg az lenne a kérdésem, hogy ezt az első rendelés bónuszt hogy lehet hozzá adni? Nem kaptam semmilyen ertesitest róla e-mailben es az oldalon sem talalom. Egy 20%os kupont talaltam a neten, de semmi egyebet nem találtam hogyan faraghatnek meg az árból. Így egyenlőre 81,5 euróba kerülne postával.
-
kisskaresz21
csendes tag
Sziasztok. Hangszóró vásárlása előtt állok. Eddig 2 kiszemelt volt. A JBL flip 6 és a BOSE soundlink flex. Viszont itt most visszaolvastam a topikot és sokan ajánlottátok a soundcore m300at. Nem lenne mindegy ha kB 20 ezerrel olcsóbban tudnék jó hangszórót venni. Az lenne a kérdésem, hogy az ára miatt ajánljátok ennyire az m300ast vagy tényleg felveszi a versenyt mondjuk a jbl flip 6-al?
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Google Pixel topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest