- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- iPhone topik
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
REXIS
tag
Én 1 éve csináltam már ugyanúgy a videó alapján egyet, csak a hordozhatósággal akadtak problémák a mérete miatt. Egy régi mélyládát használtam fel, de ha tudsz dobozt csinálni/csináltatni, akkor érdemes belevágni. Passzív radiátorok helyett nagyobb méretben inkább a reflex megoldást ajánlom, szerintem erősebb basszust lehet vele elérni, ha jól van hangolva.
Kb. 10 000Ft-ból bőven túlléptem azzal a cuccal az Xtreme hangerejét és basszusát,de a hangminőségét nem.
-
-
REXIS
tag
Tegnap megérkezett a D Fine, azóta is az állam keresem
Először a beltérben erős és telt basszus nyűgözött le, aztán a középtartomány, ami mindig ott van, még a legnagyobb basszusnál, max. hangerőn is. A vokálok gyönyörűen szólnak rajta, élettel teli az egész, nem az a tipikus BT hangszórós V-karakteres cicergés.
Annak tudom ajánlani, aki minőségi zenehallgatásra vágyik, sőt, még annak is, aki csak kattogós minimalt akar veretni este a városban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Netfone
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest