- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hát nem csak a minőség számít, nekem ha jó hangerőt is üzzemidőt ki tudok belőle csikkarni akkor örülnék!
Igazat megvalva, Docking D fine méretébe akarok valamit bele tuszkolni
28X10X10 ez a dokin mérete na meg a súly 2 kg. Ez még egy hátizsákba vagy biciklibe tudok vinni, ha rakok rá akkasztót, de azért a méret is számít.
Azon gondolkodok hogy kéne, bár lehet elég volna 2X20 watt is, néztem hogy sok D class erősítőbe már integrálva van a Bluetooth is. Passzív radiátorból kapna mondjuk 3-at
Majd eldől milyen alkatrészekhez jutok hozzá, és hogy mibe férne beleIgen hát szeretek barkácsolni.
Ebayos hangszorókról mi a vélemény? Néztem párat nem tudok valóságba milyen szintet tudnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- LG OLED 65 C1 4K 164cm 120Hz
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged