- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gokardo
tag
Hello
A héten írtam hogy gondolkodom hogy veszek egy Anker SoundCore motion+-t.
[link]
Amazonon találtam, és láttam írtátok hogy elvileg szokott lenni akciójuk.
Nem sűrgős nekem a hangszóró, szóval érdemes várni rá vagy olyan nagy áresésre nem kell számolni olyankor?
Amazonról nem rendeltem még EURÓ vagy HUF-ban érdemes fizetni? vagy érdemes-e figyelni másra?Válaszokat előre köszi
-
Gokardo
tag
Hello
Segítségeteket szeretném kérni.
30.000 Ft árértékben keresek Bluetoothos hangszórót.Jelenleg a JBL Flip 5-ön gondolkodom mert a JBL-t álltalában istenítik vagy a Scullcandy Barricade-en.
ScullCandym volt már előtte megvoltam elégedve vele, nagyon jó hangzása volt, basszus is, de 2 év után fogta magát és hírtelen lett valami a hangszórójával minden következmény nélkül ( elhalkúlt meg recseg ) , szóval úgy gondoltam ha van értelmes hangszóró ebben az árkategóriában akkor megpróbálkoznék akár másikkal is, de ezen a kettőn gondolkodom.
JBL flip 5 Hangteljesítmény - 20 W
Barricade Hangteljesítmény - 10 WEz a kettő közöti hangerő, hangteljesítményt jeletni vagy pontosan mit?
Bocsi ha hülye kérdés de nem mondanám hogy értek hozzá.Válaszotok előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Intel Core i5-13500 OEM
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged