- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gokardo
tag
Hello
A héten írtam hogy gondolkodom hogy veszek egy Anker SoundCore motion+-t.
[link]
Amazonon találtam, és láttam írtátok hogy elvileg szokott lenni akciójuk.
Nem sűrgős nekem a hangszóró, szóval érdemes várni rá vagy olyan nagy áresésre nem kell számolni olyankor?
Amazonról nem rendeltem még EURÓ vagy HUF-ban érdemes fizetni? vagy érdemes-e figyelni másra?Válaszokat előre köszi
-
Gokardo
tag
Hello
Segítségeteket szeretném kérni.
30.000 Ft árértékben keresek Bluetoothos hangszórót.Jelenleg a JBL Flip 5-ön gondolkodom mert a JBL-t álltalában istenítik vagy a Scullcandy Barricade-en.
ScullCandym volt már előtte megvoltam elégedve vele, nagyon jó hangzása volt, basszus is, de 2 év után fogta magát és hírtelen lett valami a hangszórójával minden következmény nélkül ( elhalkúlt meg recseg ) , szóval úgy gondoltam ha van értelmes hangszóró ebben az árkategóriában akkor megpróbálkoznék akár másikkal is, de ezen a kettőn gondolkodom.
JBL flip 5 Hangteljesítmény - 20 W
Barricade Hangteljesítmény - 10 WEz a kettő közöti hangerő, hangteljesítményt jeletni vagy pontosan mit?
Bocsi ha hülye kérdés de nem mondanám hogy értek hozzá.Válaszotok előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest