- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mate1396
tag
Bekapcsolom, rákötöm a telefont (bt vagy jack mindegy ugyanaz a helyzet) akkor csend van. De amit elinítom a zenét pattog meg van egy alapsúgás az egész zene alatt... Persze hangerő növelésével zaj is erősödik egy szint után már nem lehet hallani. ( jellemzően itthon nem szoktam maxon nyomatni így viszont zavaró 😕)
-
mate1396
tag
Gondolkodóba estem hogy visszaküldöm, nem tetszik a MEGA-nak ez az alapzaja filmeket is néznék rajta ott zavaró egy kicsit. Másik oldala pedig, hogy ezen az árban van valami hasonló termék ami nem zajos?
Gondolom ha veszek egy jobb minőségű jack kábelt az nem fog ezen segíteni
(hangerő hangszínben tetszett amúgy, csak ne lenne ez az alapzaj)
-
mate1396
tag
Sziasztok!
Vettem Eustock-ról Trosmart Mega hangszórót. Láttam az ajánlásokat ezért választottam ezt. Az lenne a kérdésem, hogy másnál is előfordul hogy súg eléggé erősen a hangszóró, vagy pattog néha. Nem mindig jön elő de azért sokszor hallom. Mind jack-en mind BT csinálja sajnos(Első BT hangszóróm ha ez szokásos akkor nem szóltam
)
-
mate1396
tag
Sziasztok
15 ezer körül keresek valami jól szóló BT hangszórót lehetőleg térben jól szétszórja a hangot ne egy irányban sugározza. Akár külföldi rendelés is benne van a pakliban.
[Ezt néztem] Úgy olvastam jó vélemény van rá, esetleg valaki tud valami EU forrást, vagy ennyiből valami hasonló minőséget?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 44mm LTE (esim)
- Eladó 4 hónapos Asus Vivobook S14 M5406NA-PP014W 3 év garanciával
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- PS Plus előfizetések
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest