- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mate1396
tag
Bekapcsolom, rákötöm a telefont (bt vagy jack mindegy ugyanaz a helyzet) akkor csend van. De amit elinítom a zenét pattog meg van egy alapsúgás az egész zene alatt... Persze hangerő növelésével zaj is erősödik egy szint után már nem lehet hallani. ( jellemzően itthon nem szoktam maxon nyomatni így viszont zavaró 😕)
-
mate1396
tag
Gondolkodóba estem hogy visszaküldöm, nem tetszik a MEGA-nak ez az alapzaja filmeket is néznék rajta ott zavaró egy kicsit. Másik oldala pedig, hogy ezen az árban van valami hasonló termék ami nem zajos?
Gondolom ha veszek egy jobb minőségű jack kábelt az nem fog ezen segíteni
(hangerő hangszínben tetszett amúgy, csak ne lenne ez az alapzaj)
-
mate1396
tag
Sziasztok!
Vettem Eustock-ról Trosmart Mega hangszórót. Láttam az ajánlásokat ezért választottam ezt. Az lenne a kérdésem, hogy másnál is előfordul hogy súg eléggé erősen a hangszóró, vagy pattog néha. Nem mindig jön elő de azért sokszor hallom. Mind jack-en mind BT csinálja sajnos(Első BT hangszóróm ha ez szokásos akkor nem szóltam
)
-
mate1396
tag
Sziasztok
15 ezer körül keresek valami jól szóló BT hangszórót lehetőleg térben jól szétszórja a hangot ne egy irányban sugározza. Akár külföldi rendelés is benne van a pakliban.
[Ezt néztem] Úgy olvastam jó vélemény van rá, esetleg valaki tud valami EU forrást, vagy ennyiből valami hasonló minőséget?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Goddess of Victory:Nikke
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest