- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stgail2
csendes tag
Megjött a Tronsmart T6-om, gondoltam megosztom az első benyomásaimat veletek, hátha segít valakinek a választásban.
A hangszórót az eustock-ról rendeltem. Nálam nagyon pozitív lett a megítélésük. Mikor eldöntöttem hogy szeretnék ilyen cuccot, feliratkoztam az értesítő email-re és azt jelezték előre, hogy november végén lesz elérhető a termék. Nos, finoman szólva sem bíztam egyikben sem, de meglepetésemre 29-én jött a mail, hogy elérhető a termék. Nosza szerda este megrendeltem, péntek délelőtt átvehettem. Ez min. 3 jó pont
Számla, garancia jegy, javítással, garanciával kapcsolatos ismertető a csomagolásban. Profi.
A T6 csomagolása igényes, csakúgy, mint a külső megjelenése. Egyáltalán nem tűnik kínai gagyinak. Tapintásra is igényesek a felhasznált anyagok, gagyi összeépítést nem tapasztaltam.
Bekapcsolás után elsőre csatlakozott a telefonomhoz, majd a számítógépemhez is. Ezzel nem volt gond.
Hangzása nekem megfelelő. Szerintem nem hangsúlyosak a mélyek, számomra inkább a magasak azok. De nyilván ez erősen függ a lejátszott zene minőségétől is. Ill, equalizerrel lehet befolyásolni valamelyest a hangképet. Alapzajt nem tapasztaltam, torzítás pedig nagy hangerőn gondolom jelentkezni fog, hiszen a mélysugárzó nem egy óriás példány. Valahol olvastam hogy rezgeti az asztallapot, nos ez tényleg így vanA korábbi pozitív tapasztalatok én is tudom igazolni.
Általános zene hallgatásra, filmezéshez, kültérre partyhoz szerintem tökéletes lesz. Vájt fülűeknek, hifi rajongóknak nyilván nem ajánlom, nekik a Bose, a Sony, JBL stb. gyárt kiváló termékeket, többszörös áron. Mindenki másnak, akinek nincsenek extra nagy elvárásai, azonban bátran ajánlom. Én nem csalódtam. Ár-érték arányban szerintem megéri.
-
Stgail2
csendes tag
Sziasztok,
a hozzászólásaitok alapján megtetszett a Tronsmart T6, gondoltam megrendelek egyet ajándék gyanánt.
Az Eustock-on azonban nem elérhető.
Tapasztalatotok szerint érdemes arra várni, hogy feltöltsék újra a készletet, vagy érdemesebb inkább egy külföldi nagyobb webshopból rendelni? (Már ahol elérhető egyáltalán 10k körüli áron).
Új hozzászólás Aktív témák
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest