Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi6
senior tag
Tribit Maxsound Plus vagy Tronsmart force közül melyik lehet a jobb választás? Néztem youtube-s összehasonlítást, tetszik mind a kettő.
-
dudi6
senior tag
Köszönöm! Igen olvastam már régebben a hozzászólásod. Mély annyira nem fontos, nem hallgatok tuc-tuc zenét. doss soundbox xl-t hallgattam már egy óran át, jól szól, de túl nagy nekem és mintha sok lenne a basszus is. Akkor maradok a Tribitnél, csak jövőhéten pont nyaralni leszünk, így most nem rendelem meg...
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Van jobb vétel most a Tribit Maxsound Plusnál 15.000 Ft körül?
Innen rendelném. Érdekes, hogy a névben "Tribit Xsound Go" szerepel, remélem a Maxsoundot küldik ennyiért. Akinek van ilyen írna röviden róla? Köszönöm -
dudi6
senior tag
Doss Home Sound Box XL most 53 Euro szállítással. Ennyit megér nem? Van valakinek negatív tapasztalata? Kisebb terembe kb. 50 nm elég lehet néptánc tanításra?
-
dudi6
senior tag
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Testvéremnek kellene néptánc oktatáshoz (gyerekeket tanítanak) hangszóró, kisebb terembe. Kb. 1 hónapja rendeltem Amazon-ról 3 db Tribit Xsound Go-t. Nagyon tetszik mindenkinek, de nekik kellene kicsit hangosabb eszköz. Mit ajánlanátok kb. 20 ezer környékén? JBL Flip 4 piros 73 Euro+szállítás, vagy ahogy olvasom sokan vettetek DOSS SoundBox XL-t, aliexpressen 62,5 dollár. Ez hogy szól? Tesztelte itt esetleg valaki a két hangszórót? Ilyen árban van még versenyző?
Másik kérdésem: Van valakinek ilyen Xsound go? 3-ból 2 db kicsit berezeg/berezonál 1-2 számnál. Nem vészes, szinte csak max hangerőn lehet hallani. Leveleztem a Tribittel, kértek videót. El is küldtem nekik Ezt meg ezt. Ezután írták, hogy küldjem vissza DHL-el és fizetik a postát.
Akinek van ilyen privátban írhatnék, hogy meghallgassa ezt a 2 számot, hogy ő hall e valamit? Szerintetek ez mekkora probléma? Visszaküldjem? Igazából nem sok kedvem van postázgatni, dhl-t hívni (sose rendeltem még futárt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mikrotik routerek
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- World of Tanks - MMO
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest