- Macrodroid
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdddsa
tag
válasz
pècsimunkás #10653 üzenetére
Szétnézek majd a régi telefonok között, vagy tényleg egy régi MP3 lejátszó lesz. USB FM vevőt nem igazán találtam.
<Adamsky> valószínűleg úgy lesz, ahogy a kolléga írja. Az Amazonon lévőt megpróbálom valami rádiót tudó eszközzel kombinálva. -
asdddsa
tag
válasz
<Adamsky> #10650 üzenetére
Sajnos igen, az FM rádió nem nagy választékot eredményez.
Van okos telefon, wifi viszont nem mindig van(szobafestő), attól függ hogy hol dolgozik. Mobilnetet gondolom zabálja az online rádió.
Játszik külföldi rendelés is, Amazonon beszerezhető termék előnyben mivel Németországban lakom, de máshonnan beszerezhető is jöhet. -
asdddsa
tag
Sziasztok!
Édesapámnak szeretnék venni egy hordozható hangszórót ami melós rádiónak lenne használva. Vizet nem igazán kapna, port azt igen meg ha véletlen esik egy nagyobbat ne essen szét. Nézegettük a Makita munkás rádiókat de azok aksival 50-60e Ft körül vannak és azt mondta, hogy próbálják valami olcsóbb alternatívát nézni, ha találok. Ezt néztem, hogy talán bírna ha leesik és még nincs is olyan árban, hogy közel legyen a Makitához. Nagy az aksi, elég hangos is és a minőség se rossz ahogy olvastam az értékeléseket. Ja igen, jó lenne ha tudna FM rádiót is, viszont ez se tud. Nem tudom hogyan lehetne megoldani, valami USB vevő létezik-e vagy esetleg egy régi mp3 lejátszóról megoldani. Nézte hazai webshopokat, volt amibe volt FM rádio, de vagy gyengének tűnt, vagy az aksi volt gyenge, vagy azt írták, hogy nagyon gyengén szól. Ha valakaniek van valami tippje akár egy hangszóróra ami megfelel a fent leírtaknak vagy tud egy FM vevő kütyüt az ne tartsa magába!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest