Hirdetés
- iPhone topik
- Alig fél évet hagyott az Oppo a K13 Turbo Pro-nak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Köszi, berendelve.
Ha érdekel valakit, lengyel raktárból, ajándék Tronsmart TWS fülhallgatóval T6P10OFF kuponnal 69,99$ most. -
Üdv.
A JBL Flip 4-et drágállom, valami hasonló tudású kínai kéne reális áron (mondjuk 10-20k között), kialakítás mindegy.
A Leadzm Missile-t találtam keresés alapján, de már nem kapható, ha jól látom. Van más?Üdv,
Martin -
Üdv.
JBL Charge 2+ töltőn volt, videót néztem vele, egyszer csak pukkant egyet a hang (a hangszóróból egyértelműen), és azóta nem szólal meg. Bekapcsol, kapcsolódik is, de semmi hang, még a bekapcsoló hang sincs meg. Lehúztam a töltőt és visszadugtam, olyan, mintha nulláról töltene, de egy óra után bekapcsolva sem jobb a helyzet.
Volt már valakivel ilyen? Reseteltem, az se segít. -
Üdv.
FM rádiós hangszóró kéne gyorsan, olcsón. Eddig EZ a befutó, az egyetlen probléma vele (ismerem, a célnak valóban megfelelne ezt kivéve), hogy nincs rajta kijelző, ami mutatná az aktuális sávot. BT-n nem lesz használva, és azért nem jó egy mezei rádió, mert semmi nem garantálja, hogy elég hangos, és mert szivargyújtóról kéne mennie. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vicces képek
- XPEnology
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Alig fél évet hagyott az Oppo a K13 Turbo Pro-nak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Most èrkezett! Kingston 1TB NV3!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Jónak tűnik, és valóban azt írtam, hogy a kialakítás mindegy, de ez már kívül esik a hordozhatóság kategóriáján, és sajnos az viszont feltétel lenne. Ennek tudatában lenne valami más?