Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
Szia!
Bátran ajánlom az általam vásárolt Huawei AM10-es hangszórót. Ha lehetőséged adódik rá, vétel előtt azért teszteld le a hangzását. Nem egy 1M Ft-os hangfal, de arra hogy főzés, takarítás, vagy éppen napozás közben zenét hallgassunk tökéletesen megfelel.
-
pomk
őstag
válasz
Bornie127 #370 üzenetére
Jó reggelt!
Az este megnéztem a hatótávolságot. iPhone 5-el próbáltam. A telefon a lakás egyik sarkában volt, a hangszóró a másikban. "Leléptem" hány méter lehet, ~6-8 között van. Ezen a távolságon semmi gond nem volt, minden probléma, szakadás, késés nélkül működött.
Nem tudom nálad mi lehet a probléma. Ha esetleg ki tudnád próbálni más telefonnal (esetleg iPhone-al is, ha már másnak is azzal jobb a hatótávolság), akkor ki lehetne szűrni hogy mi okozhatja a problémát. -
pomk
őstag
Sziasztok!
Múlt hét csütörtökön megérkezett a Huawei AM10-es hangszóróm. T-mobiltól rendeltem, minden rendben volt velük.
A hangszóró felépítése teljesen rendben van, robosztus. Nem recseg, ropog, zörög. Tapintása a gumi borítás miatt nagyon kellemes. Az anyaghasználatra semmi panaszom nem lehet. Gombok, ledek, egyébbel minden rendben. Egyedül ami szerintem színvonalban a termék többi részéhez képest az az a női hang, ami jelzi a bekapcsolást és a BT kapcsolat keresést
Ill. A létrejött kapcsolatot.
Távolságot nem volt alkalmam tesztelni, de egy ~50m2-es lakásban tesztelve a lakás 2 sarkából semmi probléma nem volt vele.
A gombok jól reagáló, bár nem érintősek. Nekem külön pozitívum, hogy a hangszóróról el tudom indítani, léptetni és a hangerőt is tudom állítani velük.Az én igényeimnek a ~8.000 Ft-os árával tökéletesen megfelel. Talán egy víz- és porállóság még jól jött volna.
Köszönöm a tippet a kiválasztáshoz! -
pomk
őstag
Sziasztok!
iPhone és iPad mellé keresek bluetooth hangszórót/hangfal szettet.
Igazából semmi extra elvárás nincs, főzés közben konyhába, teraszra, stb. Tudnátok esetleg ajánlani egy hordozható és egy fix ár/érték bajnok terméket? Hordozható esetén akksisat szeretnék.
Értékhatárban a 10.000-z lőném be, bár ez gondolom azért függ attól, hogy hordozható vagy fix a kütyü.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Újszerű, akku állapot 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest