Új hozzászólás Aktív témák
-
szab120
tag
válasz
bako01 #13619 üzenetére
Rákérdeztem ügyfélszolgálaton (05.31-i rendelés), hogy mégis mikor várható, mert az eredeti leírásban 3-5 munkanap szerepelt (persze a Pünkösd miatt az 06.08-as vállalás). Tegnap azt a választ kaptam, hogy még nem küldték, mivel rengeteg megrendelés érkezett, csak előkészítési fázisban van. De nyugodjak meg, mert napokon belül hozni fogja a futár. Külföldi portálokon, illetve yt teszteknél többeknek az a válasz érkezett, hogy június 10-ig meg kell, hogy érkezzen. Bár utóbbi dátumot a készletfeltöltésekre is írták. Szóval szerintem jó esetben a magyar rendelések jövő péntekig érkeznek, rossz esetben júni közepe/vége.
-
szab120
tag
válasz
bako01 #13561 üzenetére
Motion Boom Plus-ról már van 1 srácnál teszt Xtreme 3-al és Onyx 7-el, mindegyiket rommá veri.
Az igazság az, ha 100 környékén nézel (és mindenképp a JBL vonal érdekel), akkor a helyedben a következőkből választanék: Onyx 6,7, Go+Play, Citation 200: ebből csak a legelső rendelkezik mondjuk ip tanúsítvánnyal, mindegyik gyenge pontja az akksi élettartama, illetve a használható órák/percek száma.Ha más is szóba jöhet, akkor a Sony XG500-at bátran ajánlom, 30 óra üzemidő, LDAC támogatás, sokkal tisztábban szól, mint bármelyik JBL, és ip-s is. A House Of Marley Bag Of Riddim 2 szintén jól szól, viszont sérülékeny.
A Motion Boom Plus pedig árban minden nagy gyártót lefölöz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest