- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Friss csúcsmodellt hozott az Ulefone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
válasz
Amilo02 #15721 üzenetére
ja, valami ilyesmi volt, de azthiszem 70wzer korul, masik tipus lehetett.
mindenesetre koszi a linket, mert sikerult kiszurnom, hogy D osztalyu mellett van benne egy A/B osztalyu erosito is, es igy sikerult igencsak felkeltenie a figyelmemet, pedig azthittem mar vegeztem a partihangfal kategoriaval : )))szerk: amugy hogy erted a "tul profi" dolgot?
-
Aureal
őstag
válasz
Amilo02 #15721 üzenetére
A JBL110-et én minap hallgattam, de ha a Sony XBASS technológiája neked kb. p.csafüst volt, feltétlen a 110-től sem vágódnál hanyat. Mindenesetre soraidból azt lehet kiolvasni, hogy ez esetedben túl szubjektív mint basszus kérdés, amire minden lehetőség szerint csak személyes meghallgatás volna gyógymód. Márpedig a 110-est (is) elég sok helyen látni kiállítva, ott a lehetőség előtted. Azért ahhoz a kézben vihető Sonyhoz képest a nevezett JBL már kisszekrény kategória!
De ha van módod rá egy időben, sztem hallgasd meg a Samsung MX-ST50B típust mellette. És ha lehet, tedd le őket a földre!!! -
hcol7
senior tag
válasz
Amilo02 #15718 üzenetére
jaaa, hat terasz, az kulter. en ezesetben jbl pb110 fele mennek, vagy nemreg linkeltek itt vmi thomann.de altal is forgalmazott 120onvalahany db re kepes hangfalat boven 100 alatt.
azt szandekosan nem neztem meg, mert nehez lenne nem vagyni utana legalabb kiprobalas elvezet erejeig ugy, hogy amugy 1 ev partybox310 ezes utan valtottam soundboks3 ra : )
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- VGA hiba
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Nyomtató topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Eladó Gaming PC! 1080 és 1440p játékra
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700K / 32GB DDR4 / RX 570 8GB / SSD + HDD
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256GB SSD + 1500GB HDD
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080, 16gb RAM + GARANCIA
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest