Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dni
őstag
válasz
Gabi 8906
üzenetére
Én is elégedett vagyok az Envaya Minivel, a hangja nekem jobban tetszett mint az akkor kapható JBL Charge 2+-nak, jóval kiegyenlítettebb, kicsit több mélyet is eltudnék képzelni, de egy ekkora, vízálló hangszóróból nem lehet többet kihozni ezen az árszinten.
Valóban lehetne egy kicsit jobb az akkuideje, de ha tudom, hogy sok-sok órán át kell használni nagy hangerőn, akkor viszem a pótakksim, vagy a töltőm.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Egyedi PC építés Neked, stílusra és teljesítményre szabva
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi