Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Annyit szarakodtam itt a rendeléssel, hogy el is repült közben 3 hét, de most lecsaptam Amazonon egy Tribit Xsound Go-ra elsőbbségi szállítással (ami a drágábbik) együtt is megállt 35,47 eurónál, már csak 14 (bocs... 13) darab van raktáron az akciós 25 eurós áron.
Elvileg kedden ideér (ha tegnap időben leadom a rendelést, akkor már most péntekre megjött volna, aminek a hétvége okán örültem volna, csak pont kaptam egy munka hívást és elszállt a lehetőség). Azért fizettem ki a gyorsabb szállítást, mert a simával átcsúszhat jövő hét utáni hétre is, nem azon a 900 Ft feláron fogok tönkremenni, miközben eleve 35 helyett csak 25 euróra van akciózva a cucc.
Tudom 40 eurót ír eredeti árnak, de én az elmúlt 1 hónapban egyszer nem láttam teljes áron kirakva.Gondolkozam ezen az Edifier hangszórón, de nem szimpatikus, ne kérdezd miért. Tudom könnyebben hordozható, de az üvöltő női hang ami bemondja, hogy "bekapcsolva" vagy "csatlakoztatva" nekem nem szimpi és Aliexpressről ki tudja mikor ér ide. Meg gyakorlatilag alig találni róla teszteket és így átgondolva a Tribit Xsound Go IPX védelme is jól tudna jönni, ha többen lemegyünk a Dunához sütögetni és csak ledobom a homokba vagy teszem azt ráborul a sör.
A méretét majd megszokom.Majd jövök saját véleményekkel ha itt van végre.

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Iphone 13 128gb Midnight 81% + töltő + füles + tok
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) (GL) (Bontatlan)
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Tudom 40 eurót ír eredeti árnak, de én az elmúlt 1 hónapban egyszer nem láttam teljes áron kirakva.
A méretét majd megszokom.