Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel topik
- Európába készül, F1-es festéssel áll a Realme rajtrácsra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Annyit szarakodtam itt a rendeléssel, hogy el is repült közben 3 hét, de most lecsaptam Amazonon egy Tribit Xsound Go-ra elsőbbségi szállítással (ami a drágábbik) együtt is megállt 35,47 eurónál, már csak 14 (bocs... 13) darab van raktáron az akciós 25 eurós áron.
Elvileg kedden ideér (ha tegnap időben leadom a rendelést, akkor már most péntekre megjött volna, aminek a hétvége okán örültem volna, csak pont kaptam egy munka hívást és elszállt a lehetőség). Azért fizettem ki a gyorsabb szállítást, mert a simával átcsúszhat jövő hét utáni hétre is, nem azon a 900 Ft feláron fogok tönkremenni, miközben eleve 35 helyett csak 25 euróra van akciózva a cucc.
Tudom 40 eurót ír eredeti árnak, de én az elmúlt 1 hónapban egyszer nem láttam teljes áron kirakva.Gondolkozam ezen az Edifier hangszórón, de nem szimpatikus, ne kérdezd miért. Tudom könnyebben hordozható, de az üvöltő női hang ami bemondja, hogy "bekapcsolva" vagy "csatlakoztatva" nekem nem szimpi és Aliexpressről ki tudja mikor ér ide. Meg gyakorlatilag alig találni róla teszteket és így átgondolva a Tribit Xsound Go IPX védelme is jól tudna jönni, ha többen lemegyünk a Dunához sütögetni és csak ledobom a homokba vagy teszem azt ráborul a sör.
A méretét majd megszokom.Majd jövök saját véleményekkel ha itt van végre.

Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hollow Knight és Silksong
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- Kutya topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Samsung NX300 MILC + 18-50mm + 50-200mm
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - 55 Ciklus - 100% akku , 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tudom 40 eurót ír eredeti árnak, de én az elmúlt 1 hónapban egyszer nem láttam teljes áron kirakva.
A méretét majd megszokom.