- Magisk
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gtamate2 #8049 üzenetére
Persze. Nem is írtam hogy szar lenne, szerintem arra amire kitalálták pont jó. Nekünk is van egy hasonló céges cuccunk, bulikon azt nyomatjuk. Pont teljesen mindegy hogy szól, miközben aki hallgatja részeg, a piáján és a mellette ülő csaj didkóin kívül más nem nagyon érdekli.
Ha a mostani megdöglik, akkor vízállót fogok nézni, mert a múltkori évzárón wellnessben voltunk, és nem győztem odébb pakolni hogy csak a pia folyjon rá, de a jakuzzi vize lehetőleg ne áztassa folyamatosan.Amúgy a múltkor hallottam az egyik áruházban valamelyik partyboxot dühöngeni (nem emlékszem már melyik volt), Post Malone - Rockstar szólt rajta. Jól állt neki, simán el tudom képzelni hogy valaki bemegy és megveszi mert beleszeret a polcrázó basszusba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- MSI Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP 250 G7 15.6" FHD i3-1005G1 16GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Eladó Apple iMac 16.2 21,5": Core i5 4-core 3,1GHz, 16GB RAM
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest