Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gtamate2
üzenetére
Persze. Nem is írtam hogy szar lenne, szerintem arra amire kitalálták pont jó. Nekünk is van egy hasonló céges cuccunk, bulikon azt nyomatjuk. Pont teljesen mindegy hogy szól, miközben aki hallgatja részeg, a piáján és a mellette ülő csaj didkóin kívül más nem nagyon érdekli.
Ha a mostani megdöglik, akkor vízállót fogok nézni, mert a múltkori évzárón wellnessben voltunk, és nem győztem odébb pakolni hogy csak a pia folyjon rá, de a jakuzzi vize lehetőleg ne áztassa folyamatosan.Amúgy a múltkor hallottam az egyik áruházban valamelyik partyboxot dühöngeni (nem emlékszem már melyik volt), Post Malone - Rockstar szólt rajta. Jól állt neki, simán el tudom képzelni hogy valaki bemegy és megveszi mert beleszeret a polcrázó basszusba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kuponkunyeráló
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest