Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe979
senior tag
válasz
Virág et.
üzenetére
Helló. Nekem a 100-as széria van. Több célra használom.Autóban, utazáskor a pincében,de inkább tv pocsék hangszóróit váltottam vele, kevés helyem volt, így csak ilyesmi jöhetett szóba. Tűrhető a hangzása, jobbak mint a pohár méretű cuccok. 4 ceruza elemmel megy, ha nem BT forrást használsz, akkor egész tűrhető az üzemideje. Halkan fej közelében azért ezek bőven kellemesek és élvezhetőek.Szokni kell őket,mert igencsak doboz világ. Ebben az ár sávban nem hiszem, hogy találni igazán korrekt hangzásút. Én a mall.hun vettem ezt , bontott volt de nem használt, úgy volt 11k.
-
twi452
senior tag
válasz
Virág et.
üzenetére
Extremeaudio-nál szerintem meg lehet hallgatni a dolgokat igaz nem a kínai csodákat
Viszont pénteken náluk is lesznek akciók néhány drágább bt hangszóróra külön black friday akció illetve minden másra %-os kuponok.Úgyhogy talán meg tudod hallgatni és pénteken kiderül h mennyire lesznek akciózva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- iPhone topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- További aktív témák...
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont pénteken náluk is lesznek akciók néhány drágább bt hangszóróra külön black friday akció illetve minden másra %-os kuponok.