- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- iPhone topik
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HGTimber
tag
válasz
tibbike01 #2812 üzenetére
Divoom Voombox Outdoor (2) vélemény:
A hangja végülis tetszik, igaz, viszonyítási alapom nincs. Kb. 70-80%-os hangerőn még szépen, tisztán szól. Vannak szép magasak, közepek, és még mély is, véleményem szerint egyáltalán nem doboz hangú, sőt... Sajnos az enyém a max. hangerő környékén (90-100%) a nagy basszusos zenéknél elég zavaróan zizeg a hangszóró. Először el is ment tőle a kedvem, de aztán kitapasztalva, visszavéve a basszusokból, nem üvöltetve teljesen szépen szól. A hangerőre nem panaszkodok. Az akkuval kapcsolatban még nincs sok tapasztalatom, eddig 1x töltöttem, kb. 12 órát hallgattuk beltérben és kint az udvaron, 50-80%-os hangerővel, bluetooth-szal, és az akku kb. 45-50%-on van. iOS-szen és Androidon is kijelzi az akku töltöttségét. Érdekes dolgot figyeltem meg: Androiddal, ha állítgatom a hangerőt a hangszórón, akkor csak a hangszóró hangerejét állítja, a telefonét (bluetooth média) nem, viszont iOS-szel a telefon hangereje változik és a Play/Pause gombokkal vezérli a média lejátszót, Androiddal ezt még nem próbáltam - lehet nem sikerült érthetően leírnom
Az NFC-t nem tudtam életre kelteni, pedig van NFC a telefonomban, de nem csinált semmit, bluetooth-szal eddig 3 különböző telefonnal gond nélkül párosítottam.
Sajnálatos, hogy a 2. generációsról lehagyták az akasztót, ill. hiányzik (nekem) a microSD olvasó, na meg a beépített FM rádió.Összeségében meg vagyok elégedve, számomra a hangereje elég, beltérben a méretéhez képest szépek a mélyek, kültéren már nincs akkora mély, de így is szépen, telten szól. A rokonok is meglepődtek, hogy milyen jól szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest