Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
carl18
üzenetére
Igen azokra gondolok. hát nem igazán van tömítés alatta biztos valami rezonancia kb műanyag műanyagon van nagyon nem akartam babralni vele garancia miatt így ezek nélkül használtam
hozzá tenném először azt gondoltam "szelel" próbáltam húzni csavarokon amik passzív membránt tartják hát volt mit húzni rajta bőven de jobb nem lett
azóta már nincs meg egyik uboom X se itthon boom 2 plus van helyette öcsémnek adtam el az egyiket ha netán tudsz jó megoldást majd írj megcsinálom neki 
De mint írtam nekem mind 3 csinálta első későn kezdte el félév után (eladtam)... 2. kibontása után egyből (magyar webshopos) vissza is küldtem
utána rendeltem 3. na az pár nap után kezdte el (ezt adtam el tesómnak) azóta boom 2 plus van itthon 50 ropi volt alzan BFkor lőttem jó EQt neki azt csá. féltem nagyon csúnya lesz képeken nem tetszett mint az uboom X se de élőben tetszett mind kettő szerencsére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!]
- Milyen autót vegyek?
- Spórolós topik
- Nintendo Switch
- BestBuy ruhás topik
- Apple MacBook
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- Apple iPhone 15 256GB Sárga Független Bontatlan / 27% áfás számla
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hozzá tenném először azt gondoltam "szelel" próbáltam húzni csavarokon amik passzív membránt tartják hát volt mit húzni rajta bőven de jobb nem lett
azóta már nincs meg egyik uboom X se itthon boom 2 plus van helyette öcsémnek adtam el az egyiket ha netán tudsz jó megoldást majd írj megcsinálom neki