- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #20257 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy BT speaker nem jó oda, viszont Nekem pl kicsi a helyem az asztalon, ezért gondoltam vmi monitotta rakható/akasztható cuccra, vagy vmi kisebb 2.0-ra. A monitoromnak nagyon gyér hangja van, még a beszédet is alig hallom rajta, ezért gondolkodom ilyen szarokon.
...de amúgy hajlok valami fapados genius, vagy logitech 2.0-ra, tele van ilyenekkel az alza -
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky> #20257 üzenetére
Nekem pl tök jó motion+ PChez kialakítása miatt ne legyen zsúfolt az asztal monitor alatt szépen elfér BT keresztül kapcsolódik szóval még kábel se kell 1 hónapig bőven bírja az akksi videózni használom podcast meg néha játszani és általános felhasználás. ilyen távolságban még némi sztereó teret is szolgáltat szal nekem bejött erre célra. Ha nem zenére használod meg full hangerőn félelmetes meddig bírja az akksi uboom X kb le se tudom meríteni filmezéshez soundbarként használva.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest