Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Közben beszéltem barátommal, küldött át egy linket, amin egy általa elképzelt kialakítású cucc látható. Ilyet szeretne erősebb hangzással: Psyc Torre Bluetooth Tower Speaker
Rákérdeztem mostanáig milyen hangszórókat használt. Mondta, hogy olyat biztos nem fogunk találni sajátakksis kialakítással, mert 2 db Magnat 80/100-as kárpithangszórók vannak bedobozolva egy USB-s autórádióval egyetemben, amit max 30%-os hangerőn használt.
A kollégájának konzervdoboz nagyságú JBL hangszóró volt, talán 5W-os kialakítású, ami számára kevés lenne, szóval ettől jóval erősebbet szeretne.
Javasoltam, hogy ugorjon el Tesco-ba és ha éppen szerencséje lesz, akkor talán ki is próbálhatja Pure Jongo S3X-at, amivel azért sokkal előrébb lenne tapasztalatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeaínce CMK32GX4M1D3000C16 4 x 32 GB RAM KIT !
- Logitech G PRO Wireless / Használt, jó állapot / Dobozával és minden tartozékával / Hibátlan működés
- Eladó Ryzen 5 + RTX 2060 Super - 8 GB RAM - B450m
- Eladó Dell Inspiron 3584 512GB SSD, 8GB RAM, FULL HD
- Samsung A72 megkímélt black&white modellek gyári független
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest