- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taybor
tag
válasz
<Adamsky> #18778 üzenetére
Ezzel most megleptél, hogy a uboom szól úgy mint a harman...
Viszont ez továbbra is azt mutatja, hogy az uboom most egy ár/érték bajnok ebben a szegmensben.
Nah én meg közben tovább gondoltam ezt az egész hangkeltő témát. Arra jutottam, hogy mivel csak a nappaliban lenne használva nekem inkább egy vezetéknélküli rendszer kéne, felesleges az aksi és hordozhatóság, illetve nem szeretnék kábelezni. Hétvégén meghallgattam egyik barátom Denon heos rendszerét és iszonyatosan tetszett, gyönyörű hangja volt. Elkezdtem kutatni mi kapható most ennek megfelelő rendszer és három típusra redukáltam le a lehetőségeket:
Sonos 5
Bowers & wilkins zeppelin
Denos heos 350 vagy a 250-es.
Elolvastam az összes tesztet és most a denon felé hajlok nagyon, főleg a 350-es, de erősen gondolkodom két darab 250-esen és akkor sztereóban szólna. Remélem valahol kitudom probálni is majd.
Viszont nem zárom ki, hogy egy hordozható darabnak beruházok egy uboomra a későbbiekben
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Windows 10
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest