Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Nekem csak alkalmi használat lenne, már régóta akartam egy kínai órát. Most így lesz nekem is egy.
Volt már olcsó órám ami kopott és bizony kopás után egy pár hónapot volt fiókba ott meg érdekes oxidácio indult be.
Szerintem közvetlen a kínai gyártótól jobb minőséget kapni mint ha még át megy egy pár viszont eladón akik még rá rakják a saját hasznukat.
Lassan 4 éve vettem egy egy egeret ami 1500 körül volt anno. És jobban bírja mint a szülinapra kapott 5000 forintos egér.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Gaming notebook topik
- Xbox Series X|S
- League of Legends
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T (BOS 360T) hibás hashboard-al eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest