Hirdetés
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Én az utolsó 2 -t hallottam élőben. Sajnos nem egyszerre, hanem több hónap eltéréssel, így össze hasonlítani nem tudtam őket. Akkor mindkettőnek tetszett a hangja, amikor hallottam őket.
Oluv összehasonlító oldalán halgatva úgy hangzik, mintha a JBL picit jobban dübörögne és talán jobban is hasonlít néha a hangja az eredeti felvételekhez, míg a Sony hangja valahogy teltebb egésznek érződik. Szerintem azért mert több közép jön ki belőle, amit az én fülem szeret hallani.
A JBL -ben tetszik, hogy van akksi szint kijelzés, a Sony -ban meg az, hogy rettenetesen sokat megy akksiról. (Viszont tök váratlanul képes lemerülni, mert csak picivel a vége előtt jelzi a lámpa, hogy hamarosan le fog merülni.)
Szerintem tapogasd meg és hallgasd meg élőben őket, úgy könnyebb lesz választani!
Ha nincs erre lehetőséged, akkor írd fel cetlire őket és húzz egyet közülük, szerintem nagyon úgy sem lőhetsz mellé!
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- LG LCD és LED TV-k
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- World of Tanks - MMO
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- ÚJ! BONTATLAN SEAGATE BarraCuda 1TB,2.5 SSD,560/560
- Bang&Olufsen Beoplay EX füles
- karcos Lenovo M920q Mini PC - Core i5 8500T - 16Gb ram - 256GB NVMe - számla + gar
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 2db Pixel 7
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest