- iPhone topik
- Második bétánál jár a One UI 8
- Magisk
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szab120 #16383 üzenetére
Szia!
Pont a napokban gondolkodtam rajta, hogy dejó üzlet is volt
Egész család rendelt Oslo-t. Én kettőt is. Bár már el is adtam őket
Viszont ha annak reményében keresed, hogy olcsóbban eladja mondjuk ilyen 45-50-ért akkor a tapasztalataim alapján sajnos ki kell ábrándítsalak. Csak azért mert olcsóbban vették nem fogják annál arányosabban olcsóbban eladni használtan.
Ez olyan mint mondjuk egy PS5. Ha két éve lett volna 60 ezerért most senki nem adná el 50-ért csak azért mert két éve 60-ért vette valami giga akcióban…Menne fel 130-140-ért…
Ráadásul a Vifa élettartam garanciát ad.
Próbáltam én is megvenni rokonoktól de ők se hülyék. Pontosan tudják, hogy most 210 a legolcsóbb helyen és 100-ért se akarták odaadni karácsonykor
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- GIGABYTE RTX 3060TI 8GB VISION OC
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest