- Netfone
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab120
tag
Egyébként, mikor eladtam az Oslót telekomos árában, 1 hónapig hirdettem, senki nem jelentkezett, mikor Xtreme 3-at tettem fel, 2 órán belül elvitték.
Egyik haverom is vett a készletből, kb 1 hónap után eladta az Oslót, mert jobban fekszenek neki a túltolt basszussal ellátott, ip védettségű hangszórók, nyilván itt már a felhasználási terület is többet üt a latban.
Szóval nem minden esetben mérvadó, pláne nem műszaki cikkeknél, hogy mennyi a bolti ára.
HV-n/marketplace-n elég sok Helsinkit láttam az elmúlt időszakban 50-60-ért hirdetve, itthon sosem fog elmenni ennél többért.
A Vifa élettartam garancia sajnos pont egy magyar Helsinki videóban tévesen lett említve, szóval ez nem létezik. Aki a Telekomnál vette, 1 év garanciát kapott rá, hiszen 100 ezer forint alatt kínálták, de ha tripla áron veszed, is csak 2 év van hozzá.
Az akksikra meg amúgy is csak 6 hónap.
Bármennyire is minőségi a Vifa, nem érné meg nekik évtizedeken keresztül ingyen szervizt biztosítani egy hangszórónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged