- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab120
tag
Egyébként, mikor eladtam az Oslót telekomos árában, 1 hónapig hirdettem, senki nem jelentkezett, mikor Xtreme 3-at tettem fel, 2 órán belül elvitték.
Egyik haverom is vett a készletből, kb 1 hónap után eladta az Oslót, mert jobban fekszenek neki a túltolt basszussal ellátott, ip védettségű hangszórók, nyilván itt már a felhasználási terület is többet üt a latban.
Szóval nem minden esetben mérvadó, pláne nem műszaki cikkeknél, hogy mennyi a bolti ára.
HV-n/marketplace-n elég sok Helsinkit láttam az elmúlt időszakban 50-60-ért hirdetve, itthon sosem fog elmenni ennél többért.
A Vifa élettartam garancia sajnos pont egy magyar Helsinki videóban tévesen lett említve, szóval ez nem létezik. Aki a Telekomnál vette, 1 év garanciát kapott rá, hiszen 100 ezer forint alatt kínálták, de ha tripla áron veszed, is csak 2 év van hozzá.
Az akksikra meg amúgy is csak 6 hónap.
Bármennyire is minőségi a Vifa, nem érné meg nekik évtizedeken keresztül ingyen szervizt biztosítani egy hangszórónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Steam Deck
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hobby elektronika
- Mobil flották
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest