Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtx560unlock
csendes tag
válasz
carl18
üzenetére
Vatta új 23k volt cakk pakk geekbuyingrol kuponnal nem egy nagy összeg. A magassugarzok meg voltak otthon szal az nem került így utólag semmibe.
igazából azért vettem mert érdekelt hangja gyárilag milyen (megoszló vélemények miatt)meg jó pár teardown videót láttam róla nem egy bonyolult eszköz szerelésben mondhatni könnyen moddolható és úgy voltam vele akkor már kísérletezem cseppet
DE meg tudom erősíteni senki ne vegyen t6 maxot ettől go3 is elvégezhetőbb mint ez gyári állapotában
nem hordozható de itthon simán lehet hordozni udvar stb. még melóba hordom akkor be dobom táskába és kész maga eszköz kinézete nekem tetszik szvsz elegáns cucc minőség is rendben van árához képest az már más tészta hogy egy fazék ahogy szól...
-
zsiz
őstag
válasz
carl18
üzenetére
"Nekem még mindig az a tag jut erről eszembe akinek meg hibásodott a DOSS SOUND XL és csak alaplapon egy chip adta meg magát. És gyakorlatilag sehonnan se tudott hozzá szerezni pótalkatrészt." Jelen
Szerencsére sikerült aztán megmenteni. Mondjuk szomorú, hogy még a gyártó se tudott, nem hogy alkatrészt adni, de még tanácsot sem. Aztán végül egy kedves topiktárs kisegített egy komplett alaplappal, teljesen ingyen. Azóta is hálával gondolok rá, mikor előveszem a DOSS-t
Ma is használatban volt. Mondjuk a Motion Boom-ot gyakrabban használom, mert praktikusabb a formája és sokkal többet megy el töltés nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- iPhone topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hobby rádiós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- gerner1
- Milyen TV-t vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Steam Deck vadi új 512GB SSD-vel, 100% akku, Windows 11 Pro, tok, töltő, karcmentes, mint az új!
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia
- Intel 12th gen. i5-12500 / B660M / 16GB DDR4 félkonfig
- Toshiba Survillance S300 Pro 8 TB megfigyelőrendszerekhez - 2 db
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerencsére sikerült aztán megmenteni. Mondjuk szomorú, hogy még a gyártó se tudott, nem hogy alkatrészt adni, de még tanácsot sem. Aztán végül egy kedves topiktárs kisegített egy komplett alaplappal, teljesen ingyen. Azóta is hálával gondolok rá, mikor előveszem a DOSS-t