- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
gabesz839 #14927 üzenetére
Nekem is 5€ volt. Ami még érdekes, hogy UPS hozta, Amazon-os (!) dobozban, és az átvételt megerősítő e-mail alapjn olyan, mintha hajnali 1-kor (!) vették volna át (munkahelyre kértem, tudhatta a UPS, hogy 0-24 portaszolgálat van?!), kicsit több, mint 1 hétig utazott. 2 nappal hamarabb érkezett, mint e-mailben írta a UPS (ezt azért pontosíthatták volna)..
Nem tudom, ha haza kérem, akkor is hajnal 1-kor hozzák?Az időpontban azért nem vagyok biztos, de előző nap kb. 16:00-kor mentem haza, akkor még nem volt csomag, másnap reggel 8:00-kor a kezembe nyomták a portán. A két időpont között jött valamikor, az átvétel megerősítő e-mail időbélyege hajnal 1 körül volt, de ez nem feltétlen esik egybe a kézbesítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest