- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
válasz
carl18 #14652 üzenetére
Jelenleg mozizni visszatettem a sztereó erősítős rendszert a 2 db W-king D8 helyett. Ha nincs szükség a hordozásra, akkor ilyen célra szerintem jobb a fix rendszer.
Múltkor 2 órán keresztül mentek párban egy 8x4-es szobában két sarokba helyezve max. hangerőn beltéren kültéri módban. Hangerőben nem volt hiányKb. 2/3-ig merültek.
Teszteltem elég sokat a Wharfedale WH-D10 subot [link]
Drive Units1 x 10" (250mm) cone long-throw
Frequency Response (+/-3dB)35Hz - 150Hz
Amplifier Power Output150W
Peak Power Output 300W
Crossover Range 30Hz - 150Hz35Hz környékén már erőtlen a mély, ahhoz kellene dobozméret is. Alatta már csak a membrán leng erőteljesen, de hangot nem ad.
-
Cyborg
őstag
válasz
carl18 #14652 üzenetére
Szép, és nehéz
A leírása semmit ír, se a teljesítményt, se semmit🙂
A beépített EQ-ról annyit ír, hogy indoor, outdoor, oszt jó napot. Én 4 féle EQ beállítást találtam, de, hogy éppen melyikben vagy, csak a füleddel tudod megállapítani, semmi nem mutatja 🙂 2 vállalható, meg 2 gagyi(tompa-sonys, kevés mély, nulla magas) EQ van rajta.
Külseje szép, de olyan motion pluszos soft bevonata van, ergo szedi az ujjlenyomatot szépen, nehéz lesz tisztán tartani.
Súlyra rendben van, az üzemidővel nem lesz gond , viszont Nekem hiányzik a fogantyú róla, pánt nélkül kellemetlen fogni, rendesen alá kell nyúlni 🙂Hangzásra jó amúgy, hangos is, van mély is, de a motion boom mélyebbre megy, és szebb magasakat is ki lehet hozni belőle az custom EQ miatt. Nem is hallom a tweetereket rajta, pedig elvileg van rajta. Sokkal nagyobb az X10, mint a boom, de a két oldalsó membrán fizikailag kisebb, mint a boomé. Gondolom a háromszög design miatt, vagy nem tudom. Szóval hangerőben talán nagyobb, mint a boom, de a boom szebben szól. Persze ezek szubjektív dolgok ugye.
Azt hittem amúgy, hogy az X10 a boom plus ellenfele lesz, mert 70w-ot írnak rá a neten, de még a boom helyett se választanám. Szépen szól, és tele van csatlakozókkal, de ennyi.
45 ezer volt házhoz szállítással, annyit nem ér, a boom most baromi jó áron van, de kolléga ragaszkodott ehhez, és végülis az övé lesz.
...én meg kíváncsi voltam🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- HBO Max
- Motoros topic
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Peugeot, Citroën topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest