Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
válasz
carl18 #14652 üzenetére
Jelenleg mozizni visszatettem a sztereó erősítős rendszert a 2 db W-king D8 helyett. Ha nincs szükség a hordozásra, akkor ilyen célra szerintem jobb a fix rendszer.
Múltkor 2 órán keresztül mentek párban egy 8x4-es szobában két sarokba helyezve max. hangerőn beltéren kültéri módban. Hangerőben nem volt hiányKb. 2/3-ig merültek.
Teszteltem elég sokat a Wharfedale WH-D10 subot [link]
Drive Units1 x 10" (250mm) cone long-throw
Frequency Response (+/-3dB)35Hz - 150Hz
Amplifier Power Output150W
Peak Power Output 300W
Crossover Range 30Hz - 150Hz35Hz környékén már erőtlen a mély, ahhoz kellene dobozméret is. Alatta már csak a membrán leng erőteljesen, de hangot nem ad.
-
Cyborg
őstag
válasz
carl18 #14652 üzenetére
Szép, és nehéz
A leírása semmit ír, se a teljesítményt, se semmit🙂
A beépített EQ-ról annyit ír, hogy indoor, outdoor, oszt jó napot. Én 4 féle EQ beállítást találtam, de, hogy éppen melyikben vagy, csak a füleddel tudod megállapítani, semmi nem mutatja 🙂 2 vállalható, meg 2 gagyi(tompa-sonys, kevés mély, nulla magas) EQ van rajta.
Külseje szép, de olyan motion pluszos soft bevonata van, ergo szedi az ujjlenyomatot szépen, nehéz lesz tisztán tartani.
Súlyra rendben van, az üzemidővel nem lesz gond , viszont Nekem hiányzik a fogantyú róla, pánt nélkül kellemetlen fogni, rendesen alá kell nyúlni 🙂Hangzásra jó amúgy, hangos is, van mély is, de a motion boom mélyebbre megy, és szebb magasakat is ki lehet hozni belőle az custom EQ miatt. Nem is hallom a tweetereket rajta, pedig elvileg van rajta. Sokkal nagyobb az X10, mint a boom, de a két oldalsó membrán fizikailag kisebb, mint a boomé. Gondolom a háromszög design miatt, vagy nem tudom. Szóval hangerőben talán nagyobb, mint a boom, de a boom szebben szól. Persze ezek szubjektív dolgok ugye.
Azt hittem amúgy, hogy az X10 a boom plus ellenfele lesz, mert 70w-ot írnak rá a neten, de még a boom helyett se választanám. Szépen szól, és tele van csatlakozókkal, de ennyi.
45 ezer volt házhoz szállítással, annyit nem ér, a boom most baromi jó áron van, de kolléga ragaszkodott ehhez, és végülis az övé lesz.
...én meg kíváncsi voltam🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged