- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #14358 üzenetére
"Ez egyénenként változik ... "
Én sem állítottam mást, ill. leírtam, hogy nekem mi." ... Xtreme 3 hangerőbe elég jól oda verte ... "
Az UBoom L-t? És ebben mi olyan meglepő? A történet másik része, hogy az JBL-ek másról sem szólnak mint a nagy hangerőről és a velőtrázó mélyekről. Jól csinálják. A fiatalok sokszor más se kell. Az EDM muzsikánál nem kell "szeparáció" és különösebben térhatásra is szükség.X10: Igaz volt már téma - és én akkor is írtam neked, hogy szvsz. nem egy nagy gurítás (pláne, ha hozzávesszük, hogy neked a Boom nem jött be) - de látom nem hagy nyugodni a dolog úgyhogy ... szerintem neked venni kell egyet.
ui: ami izgalmasabbá teheti a vásárlást, hogy úgy látom van belőle "updated" verzió: x10-1
Új hozzászólás Aktív témák
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest