Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
carl18
üzenetére
Nem tudom megmondani mennyi cuccot vettem már hirdetési oldalakon évtizedek alatt. Ami most jófogás, de előtte olx, előtte apród, előtte expressz.... Szóval kb amióta internetes hirdetés létezik. Sose vertek át, sose buktam be dolgokat. Persze mindíg megnéztem mit, honnan, kitől veszek. Negyedáras cucc, csak üzenetben elérhető hirdető, csak előre utalással hajlandó eladni, fotó nélküli/nem saját fotós hirdetés stb, ezeket mindíg elkerültem. Volt, amikor csak gyanakodtam. Aztán váratlanul rámondtam, hogy hopp épp arrafelé fogok autózni, átveszem személyesen.... már eladta épp az előbb.... De még napokkal később is ott volt a hirdetés....
-
Aureal
őstag
válasz
carl18
üzenetére
Hát én adtam vettem is már jó pár dolgot jófogon meg itt a haprón is. Tény, hogy itt a pontrendszer profibb.
Ami sztem a legalja, az a vatera. Ott aztán garantált a zsákbamacska, hogy meg se nézheted személyesen esetleg mit veszel. Egyszer egy kis hifivel megjártam. Működött félig, de az egyik hangfalát reparálni kellett, a plexi előlapot meg políroztatni, mert vmi oldószerrel jól bemattították, ami a fotókon absz. nem látszott. És 100% pozitív volt a manus, több száz eladással. Persze visszavásárolni már smafu, de duma az volt, hogy az egy patika cucc volt nála! (És milyen ami nem az?)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
...