Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
carl18
üzenetére
Nem tudom megmondani mennyi cuccot vettem már hirdetési oldalakon évtizedek alatt. Ami most jófogás, de előtte olx, előtte apród, előtte expressz.... Szóval kb amióta internetes hirdetés létezik. Sose vertek át, sose buktam be dolgokat. Persze mindíg megnéztem mit, honnan, kitől veszek. Negyedáras cucc, csak üzenetben elérhető hirdető, csak előre utalással hajlandó eladni, fotó nélküli/nem saját fotós hirdetés stb, ezeket mindíg elkerültem. Volt, amikor csak gyanakodtam. Aztán váratlanul rámondtam, hogy hopp épp arrafelé fogok autózni, átveszem személyesen.... már eladta épp az előbb.... De még napokkal később is ott volt a hirdetés....
-
Aureal
őstag
válasz
carl18
üzenetére
Hát én adtam vettem is már jó pár dolgot jófogon meg itt a haprón is. Tény, hogy itt a pontrendszer profibb.
Ami sztem a legalja, az a vatera. Ott aztán garantált a zsákbamacska, hogy meg se nézheted személyesen esetleg mit veszel. Egyszer egy kis hifivel megjártam. Működött félig, de az egyik hangfalát reparálni kellett, a plexi előlapot meg políroztatni, mert vmi oldószerrel jól bemattították, ami a fotókon absz. nem látszott. És 100% pozitív volt a manus, több száz eladással. Persze visszavásárolni már smafu, de duma az volt, hogy az egy patika cucc volt nála! (És milyen ami nem az?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Vallás
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- Lenovo LOQ - Garanciás / Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 24GB DDR5 / 1TB SSD
- XIAOMI Redmi Note 14 Pro 5G 8/256
- POINT S WINTER S 185/65R15 88T téligumi acélfelnivel
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...