Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
Új hozzászólás Aktív témák
-
River
Arcképgyáros
válasz
Aby_2014
üzenetére
Azért nem mindegyik…
Mondjuk ami nekem van épphogy átlépi a felét.
Sajna itthon nincs túl nagy verseny, ez tényleg nem az a cucc amit az Aldiban az ember betesz a kosarába 20 deka parizer meg két sóskifli mellé
A 98 Db-es 900w Phantom II Reactort 1445 Euróért tudtam megvenni Áfával és kiterjesztett 5 éves Devialet garanciával.
Amikor vettem cakkpakk 544.000-re jött ki, mai árfolyammal már 520-530 között van.Még mielőtt bekapcsoltam, tudtam, hogy ez más kategória lesz.
Én kis naív azt hittem bekapcsolom és megy. Nem nem, szépen minden alaklommal ha kihúzom és újra bedugom addig egy fikarcnyit sem mozdul míg a belsejében az erősítő be nem melegszik a megfelelő szintre.Semmi extra de ha be van dugva hálózatra és egy ideig nem szólal meg rajta semmi akkor szépen pihenőmódba teszi magát úgy, hogy a két oldala szépen lassan ki-be mozog, mintha levegőt venne

Más dolog az Phantom Gold 108 db…
Na az mindennel együtt olyan 1.100.000 körül van.Hallottam kettőt sztereóban. Azt kell mondjam megéri. Nagyon meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest