Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
River
Arcképgyáros
válasz
Aby_2014
üzenetére
Azért nem mindegyik…
Mondjuk ami nekem van épphogy átlépi a felét.
Sajna itthon nincs túl nagy verseny, ez tényleg nem az a cucc amit az Aldiban az ember betesz a kosarába 20 deka parizer meg két sóskifli mellé
A 98 Db-es 900w Phantom II Reactort 1445 Euróért tudtam megvenni Áfával és kiterjesztett 5 éves Devialet garanciával.
Amikor vettem cakkpakk 544.000-re jött ki, mai árfolyammal már 520-530 között van.Még mielőtt bekapcsoltam, tudtam, hogy ez más kategória lesz.
Én kis naív azt hittem bekapcsolom és megy. Nem nem, szépen minden alaklommal ha kihúzom és újra bedugom addig egy fikarcnyit sem mozdul míg a belsejében az erősítő be nem melegszik a megfelelő szintre.Semmi extra de ha be van dugva hálózatra és egy ideig nem szólal meg rajta semmi akkor szépen pihenőmódba teszi magát úgy, hogy a két oldala szépen lassan ki-be mozog, mintha levegőt venne

Más dolog az Phantom Gold 108 db…
Na az mindennel együtt olyan 1.100.000 körül van.Hallottam kettőt sztereóban. Azt kell mondjam megéri. Nagyon meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meta Quest 3 128GB eladó!
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40 EXPO/XMP -2 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, számla, 6 hó gar - több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest