- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #12531 üzenetére
Szerintem egyiknek hangszórónak se tesz jót ha használod töltés közben. Főleg ha csak kizárolag akkumulátorrol működik.
Sajnos ilyenkor az akkut használja puffer tartályként, és ez hogy tölt és merül is egyben nem tesz jót neki.Talán olyan hangszóróknál nem gond ez, ahol a töltöre dugott teljesítmény jelentősen nagyobb. Harman Kardon Onyx széria, JBL Xtreme is erősebb kicsivel hálozatról.
Bár annyira nem drága hangszóró az hogy fél hangerőn ne bírja ki a zenehallgatást töltés alatt.
-
B1T3
addikt
válasz
francz'70 #12531 üzenetére
A T6 Plus Upgraded Edition-ről valóban nincs ilyen információ, de anno a T6 Max-nál olvastam, hogy a gyártó szerint nyugodtan lehet használni töltés közben, viszont az akkumulátor élettartamának jobbat tesz, ha használaton kívül töltöd. Hogy ez így van-e a gyártó összes termékénél, az jó kérdés.
Mindenesetre valószínűleg nem azért fog szignifikánsan megrövidülni az üzemidő, mert egyszer-egyszer úgy alakul, hogy töltened kell használat közben. (Különben is még mindig az eszköz van érted, és nem fordítva. Mondom ezt úgy, hogy értem a jogos aggodalmad, én is nagyon vigyázok mindenemre.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest