Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Először is wow.

Copenhagen vs Beolit szubjektív véleményem: előbbi hangzása tisztább és a vokálok szebbek, valóshoz közelebbi semleges hangzású. Utóbbi erősebb mély boostot kapott, hangosabb és pl. koncertfelvételes nyers anyagok esetén előnyös térhangzása van.
Beosound 2 vs Phantom:
Szerintem a Phantom nem egy liga, nem is tekinthető klasszikus hordozható hangszórónak, az összes közül a legtöbb basszust adja, de kicsit inkább prémium party hangfal feeling (már ha ilyen van
.
Beosound 2-t csak egyszer hallottam előben, nem volt meggyőző, de nem választhattam sample anyagot és beállítást sem. Állítólag ha sok nézőpontból hallgatják (többen) akkor is egyenletes a hangképe. Lehet, én egyedül és közel szemből ülök vagy állok a cucc előtt.
A Phantom 2 büdös nagyot szól, de nem hiszem hogy ne lenne nála olcsóbb és jobb hangzású a piacon dögivel. Ha csak heavy metalt vagy psychedelic trancet hallganték rajta és a seggemen ezer dodós gurigák esnének ki, esetleg vennék. A Beosound 2 érdekes koncepció, kicsit talán a designt fizeted meg, de persze nem biztos.
Talán az ésszerű választás, ha a Copenhagen 2.0 és a Beolit 20 között meghallgatás útján döntesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.