- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
szab120 #13600 üzenetére
Most kaptam e-mailben, google fordította németről:
"
Szia Soundcore rajongó!
Köszönjük, hogy megvásárolta a Soundcore Motion Boom Plus early bird kódot. Az exkluzív kódnak 2022. május 30-án kellett volna megérkeznie. Sajnos a kis, váratlan szállítási késések miatt egy kicsit késésben vagyunk a kóddal. Garantáljuk azonban: Csapatunk a probléma megoldásán dolgozik, és amint a Soundcore Motion Boom Plus újra elérhető lesz, elküldjük a kódot, ahogy ígértük! Feltételezzük, hogy ez nem tart tovább 10 napnál.
Elnézést kérek a késésért. Ügyfélszolgálati csapatunk természetesen mindig készséggel áll rendelkezésére, ha bármilyen kérdése vagy javaslata van.
Még egyszer köszönöm a Soundcore csodálatos támogatását.
Melegszívű üdvözlet,
A Soundcore csapatod
"Hát csak felhívtam őket azért, és Jürgen is ezt mondta, szerencsére beszélt angolul
Azt javasolta, hogy azért jelezzem a supportnak e-mailben, hogy nem kaptam kódot, és, hogy komolyak a szándékaim, mert abból adódott a gond állítólag, hogy túl sokan rendelték meg a speakert. Garantálni nem tudta, de reálisan nagy esély van arra, hogy 10 nap múlva hozzá lehet jutni a cucchoz.
-
Cyborg
őstag
válasz
nagyra #13592 üzenetére
...én sem
Tribit Maxsound plus után motion plus, most meg egy motion boom boldogít
Mellé beszereztem egy Life Q30-at, és most tervezem valami futós füles vásárlását is az Ankertől, mert meg vagyok velük elégedve...nem találom a live chat lehetőséget az oldalukon, rá akarok kérdezni a kuponra, jól látom, hogy nincs is igazából, csak telefonon lehet velük beszélni?
-
Cyborg
őstag
válasz
nagyra #13589 üzenetére
Szerintem 3ad áron, ha közel van hozzá a boom plus hangzásban, már akkor is nagyon szép eredmény szerintem. Méretben, súlyban, driverekben is kisebb a boom plus, és még hangerőben így is lenyomja a boombox 2-őt.
Egyébként alapból is ki lehetett hallani, hogy mennyivel "fátyolosabb" a boombox 2 , én az összes jbl-ből hiányolom a magasat ,a tiszta hangzást. A tisztaságért, a kiegyensúlyozottabb hangzásért én simán beáldozom azt a plusz mélyet, amit a jbl ad, pont emiatt sose gondolkodtam JBL-en, ha akciós, ha nem.
...Nekem nem jött meg a kód
-
Cyborg
őstag
Motion Boom Plus - Alan Ross review
EQ nélkül tesztelte, mert,amikor a videót csinálta, még nem volt aktív az EQ settings, de kommentben írta, hogy azóta már tudott EQ-t állítani, és nagy változásokat ért el.
Szerk.
Ahhh, mire megírtam, beelőztél 😂
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
Megvettem én is az 1Euros kupont a de.soundcore.com oldalon a Motion Boom plusra, de a visszaigazolásban már uk.anker.com szerepel, oda ment a pénz
...kíváncsi leszek, mi lesz belőle. Azt se tudom, mekkora méretei vannak, de vagy elviszi haver, vagy marad az enyém a Plus, ő meg viszi a Motion Boomomat helyette
-
Cyborg
őstag
...én olyan 30 körül raknám fel, de nem tudom itthon mennyire kapkodnak majd érte, nem JBL, uh nem ismeri a magyar
...az, hogy 5-6 órát ment, nem 50-et, sajnos nem ad hozzá töblet értéket, nem tudod érvényesíteni, bukóval tudsz csak túladni rajta, kivéve, ha itt ráveti magát valaki, de ne legyen igazam
-
Cyborg
őstag
válasz
Cyborg #13399 üzenetére
Ma megérkezett a Motion Boom
Egyszer visszafordult a csomag, mert az amazon nem ír telefonszámot a csomagolása, de végül ideért. Elég csúnyán nézett a doboz, több helyen szakadt volt, de benne a speaker doboza nem sérült szerencsére.
Jobb, ha a cím 2. Sorában is feltüntetitek a telefonszámot, hogy a jövőben senki ne járjon így 🙂Nagyon tetszik a hangja, brutál jó a mély, de nem olyan JBL-es, tök szépek a magasak is mellé, amitől kicsit tartottam, hogy nem lesz elég magas benne, de nagyon jól szól. Felpattant Alan eq-ja is. Eminem- Killshot számán a Motion + elvérzett, de a Motion Boom lemegy olyan mélyre, hogy mindent hallani lehessen.
A külseje is tetszik, külön tetszik a fényes műanyag burkolat, ami ugyan sokkal gagyibb hatást kelt, mint a Motion+ bevonata, viszont sokkal könnyebb lesz tisztán tartani.
Összességében nagyon elégedett vagyok, ki akartam már régen próbálni a Boomot, ráadásul olcsóbb volt, mint a Motion+ -
Cyborg
őstag
válasz
Aureal #13402 üzenetére
Volt maxsound plusom, imádtam azt is, de mély már nem volt benne nagy hangerőn. A motion plus nyomába se ér, nincs az az EQ hozzá, ne várj rá, ha ez a terved, menj a motion+-ra inkább, nem fogd megbánni. Amúgy jól be van állítva gyárilag, szépen szól, csak pici a tribit. Persze a xb12-ot azért überelni tudja az is, az biztos.
Az, hogy mai csirke, nem mai csirke, itt nem sokat jelent, a fizikát nem tudod megerőszakolni, ha feljebb akarsz lépni, muszáj méretet váltani. A tribit 600g, a motion+ 1kg, a motion boom már 2 kg.
A motion + már nem lesz sokkal jobb frissítéssel se, nincs mit fejleszteni rajta, elérte a határait. A motion boom se lesz már sokkal mélyebb, egyedül a hangzásán lehetne javítani 2 magas sugárzóval, de az már nem fér el sehol, akkor már méretben is nőnie kellene.
Nem tudom, érted-e mit akarok mondani, de sztem vedd a motion +-t, nem sokkal nagyobb a tribitnél, fizikailag, ugyanolyan könnyen hordozható, és jobban szól sokkal. Sw frissitestől nem kell csodákat várni -
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #13294 üzenetére
Na közben fejlemény van a Motion + ügyében.
Ugye ott hagytuk abba, hogy elszálltak a magasak benne, írtam az amazonnak, akik azt mondták,vegyem fel a kapcsolatot az Ankerrel, és, ha nem utok dűlőre velük, akkor Refundolnak ők. persze az anker nagyon sajnáltja, de csak 18 Hónap garancia van a termékre, és sűrű elnézésekközeppe lepattintottak. Ekkor újra felvettem a kapcsolatot az amazonnal, és már küldték is a megfelelő papírokat, amit ki kellett nyomtatni, egyet a termék mellé kellett berakni, a másikat a dobozra felragasztani kívülről. Beballagtam a postára, feladtam a csomagot, igaz 8300Ft volt, de ma írtak, hogy megérkezett a termék, köszönik szépen, el is küldték a 80eurós vételárat, 1 héten belül a számlámon lesz.
Amire nem számítottam, hogy chateltem velük ma is, és a vissza posta díját is átutalják, adtak egy e-mail címet, ahova elküldtem a számlát, és küldik a 22,21 Eurót....időközben elmúlt a nagy akció, már 85euro a Motion Boom, de nem panaszkodom, szerencsém volt, úgy érzem, főleg, hogy 28-án jár le a 2 év.
Kicsit nehéz őket elérni, mert nem mindegy, mit választasz a contact us menüpontban, nem minden esetben ajánlja fel a chat opciót, a refund kezdete óta meg a megrendelésem mellől is eltünt a chat lehetőség, közben pedig csak no-reply e-maileket kaptam tőlük, de amikor végül sikerült elérni őket, sose szaroztak, azonnal gördülékenyen ment minden, uh egy nagy piros pont nekik
...persze várjuk meg, amíg megkapom a pénzt
-
Cyborg
őstag
válasz
d0pam1n #13330 üzenetére
Szia,
Amennyiben még érdekel a téma, hogy hogyan lehet mobil hangcucc a céges autóban, esetleg ezen elgondolkodhatsz, persze ehhez is kell kábelezni kicsit, kell a magnótól kábel, meg az akksitól táp.
Ha folyamatosan Te használod a kocsit, akár megérheti azt a pár ezer Ft-ot, hogy bekábelezd a kocsit, és vegyél egy ilyet, ha, meg leadaod a kocsit, ott hagyod a kábelt az ülés alatt, a fő egységet meg viszed magaddal.Renegade RS800A aktív mélynyomó
...persze Sokol rádióra felesleges rákötni, ha közép, meg magas sincs, akkor a méllyel se fogsz menni semmire se
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #13334 üzenetére
Hát őszintén, fogalmam sincs, de JBL Boombox, vagy partybox 100 alá nem lenne érdemes menni, annyira vérszegénynek éreztem a Motion+-t.
Podcastra, rádióra, hogy szóljon valami, arra jó a Motion+, de arra meg olcsóbb is jó lenne, sőt arra ott van a beépített magnó, viszont zenei élményre egy drágább se lenne alkalmas, érzésem szerint.
Arról se vagyok meggyőződve, hogy egy boombox érne már valamit, uh inkább maradjunk annyiban, hogy fogalmam sincs, mi lenne a megoldás
...én nem kísérleteznék, max online vásárlással, és akkor 14 napon belül visszaküldheti, ha nem válik be.
-
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #13294 üzenetére
Igen, egyszerre a kettő hirtelen eltűnt, innen gondolom, hogy vami áramköri hiba lesz, nem maga a csipogó szart be.
Igazából azért írtam nekik, hogy segítsenek elirányítani valahova, ahol javításban segítenek, mert azt hittem már lejárt a gari, de vmi 2 év amazon product supportot olvastam, gondoltam rápróbálok. Így derült ki, hogy tualjdonképpen még garis a cucc a pár hétig. Nem vettem hozzá semmilyen kiterjesztett garit.
Az amazonos asszisztens azt javasolta, hogy írjak az ankernek először, és, ha nem segítenek, még mindig írhatok az amazonnak.
...már most az a gond, hogy nem tudok velük chatelni, csak e-mailezni, az meg idő, rádaásul küldött az anker egy automatikus levelet, hogy vették az üzenetem, köszönik, bla-bla-bla, ha közvetlenül az amazontól rendeltem, keressem őket előszörTájékoztatlak a fejleményekről majd
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
csak gondoltam szólok, hogy meghaltak a csipogók a motion+-ban tegnap
Egyik pillantról a másikra eltűntek, onnantól fogva elég ramatyul, olyan sony-san szól
20-án lesz 2 éve, hogy vettem. Kíváncsi vagyok, mi lesz a vége, írtam az Ankerde-nek, ha nem jutok velük dűlőre, akkor az amazon full refundot ad, csak vissza kell küldenem hozzájuk. -
Cyborg
őstag
[Anker Motion Boom] - 75 Euro most amazon.de-n, elég jó ár most
-
Cyborg
őstag
Ez a kettő, két különböző hangszóró, fél kg kontra 3,5 kg
A BOSE-t ismerem, az nagyon kicsi, tisztán szól, de kevés még beltéri partyra is.
Ha már kettőt akarsz venni, a BOSE helyett Tribit Maxsuond plus-t vegyél inkább, picivel jobbal szól töredék áron, vagy vedd csak a Rave Mega-t, és legfeljeb beltérben halkan hallgatod majd -
Cyborg
őstag
A soundcore appban vettem észre, aztán kis keresés után ezt találtam. Kb egy színes Motion Boom kisebb akksival. Érdekes, hogy nem is hallottam még róla, az amazonon meg már fél éves vélemények vannak róla.
-
Cyborg
őstag
válasz
carl18 #12136 üzenetére
Nem tudom, hogyan számol a dockin, de, ha 3.000es cellák vannak benne, és 12V-on, akkor abban lennie kellene vagy 9 cellának, ha az villamosságtan alapjait nézzük, ugyanis a 12V sorba kötött celláknál jön ki, ami gondolom kell a teljesítményhez, viszont a kapacitás növeléséhez párhozamosan kell kötni a cellákat.
Pl.
2 cella sorba kötve továbbra is csak 3.000mAh, csak 7,4-8,2V-on
2 cella párhuzamosan kötve már 6000mAh, viszont csak 3,6-4,2V-on.Ergo ilyen számok mellett a Dockinban kell lennie 2db párhuzamosan kötött cellasornak, amiben 1 sorban 3db sorba kötött cella van.
...de én nem vonok kétségbe semmilyen számítást, csak józan paraszti ésszel gondolkodtam. ...amúgy meg, végülis a súlya alapján símán elférne benne 9db cella, hisz az még mindig csak ~0,5 kg, a dockin meg jó nehéz cucc, de gondolom vmi dc-dc konverter is van benne
-
Cyborg
őstag
válasz
Chesterfield #11917 üzenetére
-
Cyborg
őstag
válasz
Tigerdavid #11797 üzenetére
Hopp, nem figyeltem, hogy nincs Jack kimenete a Tv-nek.
Akkor, ahogy Lami66 írta, HDMI-ről kell levenni a jelet.Nem próbáltam még én se , mert csak egy speakerem van, de gondolom egyiket Jack kábellel bedugod a tvbe, a másikat meg tws-ben csatlakozzatod a speakerhez, és kész. Szerintem telefonnal is működnie kellene így, de jövő héten kipróbálom, van a családban még Motion +. -
Cyborg
őstag
válasz
Lami66 #11414 üzenetére
Igazad van, de a felsorakoztatott opciók közül kellett választani, és abból a Motion+ a leghangosabb.
Ahogy itt tolják, hogy 2 utcával arrébb is hallani lehet nyitott ablaknál, úgy nyilván vmi még ütősebb cucc kellene🙂
Másképp én is inkább Motion Boomot, vagy Miniriget mondtam volna, ha pedig nem kell hordozni állandóan, akkor még vmi party boxot 🙂 -
Cyborg
őstag
válasz
mclord #11408 üzenetére
Konkrét kérdés nem hangzott el, de én maxsound plusról váltottam Motion+-ra. Egyik sem torzít max hangerőn se, de a kettő közül egyértelműen a Motion+ a jobb. Nagyobb, nehezebb, erősebb, ergo hangosabb, nagyobb basszus. Kertbe is jobb, plusz mellette szól az appban állítható EQ.
-
Cyborg
őstag
válasz
Mauzes #11401 üzenetére
Jó nagy fürdőd lehet, ha a Flip 3-nál is nagyobb kell
Ha meg vagy elégedve a JBL-ekkel, tartsd meg őket, ne cseréld le.
Kültéri partikra meg vegyél JBL partybox 100-at, ami az egyetlen JBL, amivel Oluv is elégedettNekem több, mint 1 éves a Motion+, még nem ment tönkre az akksija.
-
-
Cyborg
őstag
Ezt a Clip 4-et szerintem felesleges TV-re kötni, nem leszel sokkal előrébb.
Egy picit visszaolvasol, és találsz SOKKAL jobb alternatívákat olcsóbban.A füles helyett is vannak sokkal jobbak olcsóban, ha nem riadsz vissza egy külföldi vásárlástól, vagy JBL-en kívül más is játszik. Most éppen nincs, de, ha vársz kicsit, EU raktárról pár nap alatt itt lenne Ez
-
Cyborg
őstag
válasz
pècsimunkás #11144 üzenetére
60USd, de "WELCOME20" kóddal 20% lejön.
-
Cyborg
őstag
válasz
kmarci25 #11103 üzenetére
annyira korlátozzák, amennyire tudják szerintem.
Semmit nem lehet telepíteni, a gépházban semmit nem tudok matatni, pár portable cuccot tudok futtatni, és ennyi. Idén letiltották az usb-re írást is, csak olvasni tudók vele. Úgy tudtam átköltözni, hogy szétszedtem a régit, raktam bele egy satas SSD-t, és arra tudtam másolni.
Azért félnek gondolom, tavaly kiber támadás is érte a céget. -
Cyborg
őstag
válasz
poncso86 #11093 üzenetére
Szia,
a start menüben a maxxaudio pro alkalmazásban lehet állítgatni valamit, de én se ástam bele magamat nagyon. Összekötöttem vezetékesen, oszt jóvan, amúgy se tudnék nagyon kísérletezni, mert nem vagyok rendszergazda a gépen. Annyira lusta voltam, nem is érdekelt, meg el is felejtettem, pl ki se próbáltam a Life Q30-cal, vagy egy másik bt speakerrel.
...amúgy tetszik a gép, robosztus kis cucc, de az előző HP Elitebook 840G3-nak se volt semmi baja. Az egy kicsit vékonyabb, kecsesebb volt. Inkább az árát adták volna ide ennek, és maradt volna a HP
-
Cyborg
őstag
válasz
Maxxa01 #10871 üzenetére
Hááááát.
Saját tapasztalat, én próbáltam a Motion+-t egy viszonylag csendes suvban, hát nem voltam elájulva tőle, otthon imádom hallgatni, mindenre elég, de egy autóban...
Oda vmi nagyon bika cucc kellene, az meg nem olcsó.
Nagy a menetzaj, plusz Sok a kárpit, ergo nincs reflexió, nem tud sehonnan visszaverődni a hang.
Puha felületre rakva ráadásul még a passzív membrán rezonációit is elnyeli az ülés, szőnyeg.Nem hiába vannak az ajtóba csavarozva, ahol az ajtó (is) adja az akusztikát.
Persze ez csak az én véleményem, lehet más mást fog mondani, de nekem még a gagyi gyári rendszerem is jobban szól a kocsiban, mint egy Motion+ pl.
Persze, ha nem megoldható máshogy, én megértem, hogy szükség van rá. Viszont akkor, ha teheted, próbáld ki a kocsiban, mielőtt megveszed.
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #10862 üzenetére
Csak laptopról van rossz hangja.
Új gép, win10-zel a héten kaptam, Dell 5410, ez előző HP-vel nem volt gond, bár az nem volt ennyire korlátozva a win 7 miatt.BTW megjött a Life Q30, már egy hete nyúzom. Hát tényleg nagyon rendben van, a hangja is, a komfortja is jó, órákig tudom hordani anélkül, hogy zavarna, ilyen még nem fordult velem elő, plusz eléggé rendben van az appos EQ settings is, a lehetőségek száma határtalan.
Még nem volt ANC-s fejhallgatóm, így nincs összehasonlítási alapom, de így elsőre megdöbbentő, hogy mennyi minden ki tud szűrni a környezeti zajokból.
...még nem kellett töltenem, 70%-os akksival érkezett, és még mindig 30-on vanKöszi, hogy lebeszéltél a Tribitről
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
nem teljesen idevág a téme, de hátha tudtok segíteni.
Adott egy BT speaker, gagyi, mindegy, kábelen kötve a laptopra jól szól(viszonylag), de BT-on csatlakoztatva iszonyat visszhangos, meg doboz hangja van, olyan, mint a mozis hang, amit kamerával vettek fel anno.Win10-ben sehol nam találok rá állítási lehetőséget, hogy javítsak rajta, viszont drivert cserélni se tudok ,mert nem vagyok rendszergazda a gépen.
Esetleg van vmi ötletetek, azon kívül, hogy marad a kábeles megoldás?
Köszi
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #10676 üzenetére
Elengedtem a Tribitet, főleg, hogy nem is kapható sehol szinte
Eldöntöttem, hogy Life q30 lesz, a type-c, az app használata, és a nagyobb fej mérete miatt.Én eddig headsettel futottam, az mindig ki akart esni. most egy tws haylou gt1-el, ez már sokkal jobb, de időnként ez is mozog, és ha kicsúszik, elmegy a basszus. Lehet, hogy az összes ágyba dugós ilyen, hogy a fül akusztikáját használja ki a mélyekhez, de gondoltam egy sportra fejlesztett füles csak jobb lehet, ráadásul mindenki ilyenek vezetékes fülesekben edz, ennyi ember nem tévedhet
Amúgy utálom az agybadugós cuccokat, de igazából nincs más lehetőséged szinte, legalábbis ebben a 20-30 USD ársávban, valami meg kell... egyébként közben el is tűnt az a bolt az aliról, aki Törökországból küldte volna az olcsó ankereket 🙂
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #10674 üzenetére
Jaja, igazad van, közben észrevettem azt is, hogy új bolt, Dec 21 én alakult, 0 visszajelzés, semmi tapasztalat nincs még róla.
Igazából úgy indultam, hogy 30-40usd, Tribit xfree go, de mire rászántam magam, eltűnt, ekkor találtam rá az ankerre, de a keret max a q20ra futná, így mikor megláttam a q30ast ugyanabban az árban, már nem láttam semmit a lila köd től, csak hogy Törökország, és free shipping
Köszi a q30as tapasztalatokat, még gondolkodom rajta, hogy megéri-e nekem azt a különbséget, amiből majdnem kijönne egy Soundbuds flow is -
Cyborg
őstag
[link]
66 USD free shipping Törökországból rendelve a Motion Plus??
Ezt látta már valaki? Épp nemrég fedeztem fel, hogy az alis Anker shop olcsóbb lett, mint az amazon.de, mert lett lengyel raktáruk, erre tessék, ezt találom
... megremegett a kezem a life q30-on, annyi itt, mint az Anker shopban a q20-as. -
Cyborg
őstag
-
Cyborg
őstag
Előre is bocsánat, ha hülyeséget írok, őszinte leszek, nem néztem utána, de egyszer régen mintha láttam volna, hogy 2db 18650 van benne.
Mondjuk, ha a 26650 nem is fér bele, egy 21700-as cella nem sokkal nagyobb, mint a 18650, és tud olyan 4000mAh-t, már azzal is jól jár.
De 18650-ből is 3400-3500 mAh a max kapacitás, tehát akármire cserél, elkerülhetetlen a fejlődés...viszont úgy tudom, saját töltője van a Dossnak, azért is vetettem el anno, mert nem lehet USB-ről tölteni, amiből arra következtetek, hogy magasabb feszültséggel üzemel, tehát sorba vannak benne a cellák, nem párhuzamosítva. Ez esetben egy db cella kapacitása lesz a végleges eredmény, mivel sorba kötve nem változik a kapacitás, csak a feszültség nő.
-
Cyborg
őstag
válasz
®abstract® #10271 üzenetére
Amíg működik, addig én nem szedném szét.
...de egyébként beírod a YT-on, hogy: Doss Soundbox XL teardown, vagy repair, vagy dissassembly, vagy battery change, és tuti fogsz róla találni videót.
-
Cyborg
őstag
válasz
®abstract® #10267 üzenetére
...majd, ha tönkremegy az akksi benne, pákázol bele új aksikat a mostani helyett, ha belefér, akkor meg 2db 26650 ( lesz összesen 10.000mah kapacitásod akkor), és soha nem áll le
-
Cyborg
őstag
Úgy tűnik megjött neki
Azért az anker is elég hangos, hát még a dockin, ódakat zengünk itt mindkettőről topikban, hogy milyen hangos, és jó (kivéve, ha 100-on hallgatjuk, mert akkor nem hangos ezek szerint
), de a tisztán látás végett leírom, hogy nyilván poénnak szántam, ami carl18-on kívül mindnekinek leesett, eszem ágában sem volt önkéntes rendőrködni, nem is értem, hogy lehet ennyire komolyan venni egy ilyen ártatlan hozzászólást
Ne haragudj kedves Carl18, nem akartam a lelkedbe gázolni, egy ártatlan viccnek szántam az egészet
darthdenes szavaival élve szerintem ismét lapozzunk
-
Cyborg
őstag
[link]
Anker Soundcore Rave Neo.Esetleg egy pillantást megér. Oluv csinált róla egy összehasonlító tesztet az Extrém 3-al.
-
Cyborg
őstag
válasz
darthdenes #10188 üzenetére
Szerintem az első hsz-ed volt a topikban(legalább is hosszú idő óta), nálam mondjuk alap a köszönés
Valóban nem jött át a mondanivalód, mert én azt hittem, visszaküldöd a francba, és meg sem fordult a fejemben, hogy kérsz helyette egy ugyanolyatKívácsi leszek a BT-os hangra, majd jelezz vissza, ha megjött az új.
Én is ajánlottam tanárnőnek iskolába kihangosításra ezt a típust, mert ennyiért nem találtam semmit, amin van BT,pendrive, 2 mikrofon bemenet, hangszóró is, és kompakt, hordozható, akksis cucc. Most egy ~10 ezer forintos JBL go szerű izéről nyomatták a zenét telefonról, alig lehetett hallani, annál csak jobb lesz
-
Cyborg
őstag
válasz
darthdenes #10181 üzenetére
Szia!
Ne haragudj meg most kérlek.
... idejössz köszönés, minden nélkül, feldúlva, csalódottan, mintha átvertek volna. Kicsit olyan szemrehányóan írsz, mintha kést tartottak volna a fejedhez, hogy megvedd.
Én ilyenkor várnék egy kicsit a helyedben, akár egy napot is, nehogy hirtelen felindulásból valami hülyeséget csináljak, mint Te.
Elmentél a Tescóba, MEGHALLGATTAD személyesen, majd megvetted. Otthon odarakod a fél milliárd cucc mellé, és zokogsz, hogy milyen szarul szól.
Senki nem írta itt, hogy világbajnok szerintem, csak annyit, hogy 40ezerert egyszerűen nincs jobb partybox. A helyén kell kezelni. Én így emlékszem.Neten vetted, nem tetszik, küldd vissza, nem megy a BT, küldd vissza, és vegyél duplájáért egy Partybox100-at. Azt dicsérték a legnagyobb külföldi youtuberek is, ennyi ember nem tévedhet.
Sajnálom, hogy csalódott vagy, de kicsit fogalmazhattál volna összeszedettebben is, a panaszkodáson kívül alig bírtam kihámozni a lényeget, hiába próbáltál egy minden részletre kiterjedő tesztet írni.
..na lapozzunk.
-
Cyborg
őstag
válasz
Skillet #10112 üzenetére
Igen. Ellenáll a véletlen vízbeesésnek, 1 méteres mélységben akár 30 percen át.
Por ellen nincs hitelesítve, de azért legyünk őszinték egymással, ha a vizet bírja, valamennyire a port is bírnia kell....azt is el tudom képzelni egyéként , hogy így olcsóbb a hitelesítés, ráadásul a vízállósag sokkal jobb vevőcsalogató, mint a porállóság. Persze ez csak az én elméletem, nem mélyedtem bele.
-
Cyborg
őstag
válasz
Zοltta #10022 üzenetére
A külföldi rész ZolikaDB-nek szólt.
A tronsmart hangosabb, több a mély, de torzít, és nem szól szépen.
A tribit meg szépen, tisztán, és kiegyensúlyozottan szól, nem torzít max hangerőn se, de csak 12w. Ennyiért az egyik legjobb vétel.A nagytesója volt Nekem, a maxsound plus, imádtam. Jobban szólt, mint a 3x annyiba kerülő bose soundlink mini 2.
Leadr
A sztereó hangzás azért elég vicces ~20cm-en🙂 -
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #9986 üzenetére
Köszi szépen!
Azt nem is figyeltem, hogy nem forgatható a feje
Arra megkérhetlek, hogy mérd le kérlek a fej nagyságát?
Kellene a belső átmérő szivacstól-szivacsig, meg a külső is, hogy legyen összehasonlítási alapom a mostanival, ami rohadtul nyomja a fülemet már fél óra után.Köszönöm szépen előre is!
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
nem teljesen idevág, de hátha Ti jobban képben vagytok ezzel.
Szeretnék vmi fejhallgatót venni, és néztem , hogy van két tribit is 30 USd körül, Xfree Go, és Xfree Tune.
Valaki nem tudja , mi a különbség köztük, azon kívül, hogy a Go BT5.0, a Tune BT4.1?
A Tune drágább ráadásul.Esetleg ilyen 30USD körül van vmi ajánlott BT füles?
Köszi előre is!
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #9858 üzenetére
Én nem értem ezt se, de itt a tribit számlája 2019ből, 55,99€ volt akkor.
Ezt meg tavaly írtam, mikor megrendeltem:
"Végülis adtak vmi 2,8Euro kedvezményt nem tudom, mire, meg volt 15%-os kuponkódom, így 53Euro lett a vége. Euroban fizetve(mert az amazon 10Ft-tal drágábban váltotta volna forintra) 17.000 lett a vége" -
Cyborg
őstag
válasz
Greg204538 #9744 üzenetére
Ha amazon játszik, akkor Tribit Maxsound Plus
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
SAL PAR 220BT szerű hangfal létezik esetleg kerekekkel, ergo könnyebben hordozható kivitelben?
Suliba kellene tornaóra, és egyéb rendezvények lebonyolítására, tehát kell BT, USB, mikrofon bement, EQ, beépített akkumlátor.Köszi előre is!
-
Cyborg
őstag
válasz
Makszimusz #9579 üzenetére
Gyerekkorunkban mi is ezt csináltuk szerintem, csak lengyel piacos két kazis magnóval, amit teletömtünk góliát elemmel
Engem is zavar sokszor, mikor extreme 2-őt bömböltetve tekernek a csicskalángosok, de aztán eszembejut, hogy én is azt csináltam
...ami jobban zavar, hogy lilg, meg egyéb szutykokat játszanak, bár mostanában nincs is rendes zene piacon szinte -
Cyborg
őstag
válasz
Makszimusz #9558 üzenetére
Erre van linked?
Ennyire komplett bringás mittudoménmiez-t még még nem láttam -
Cyborg
őstag
válasz
Makszimusz #9500 üzenetére
Ez a faszi másabb beállításokat használ a Soundcore Motion +-hoz.
A közepe is rendesen fel van tolva.
Na majd kipróbálom, ha nem felejtem el. -
Cyborg
őstag
válasz
Makszimusz #9466 üzenetére
Úgy gondoltam én is, hogy az alábbi dolgokhoz van köze az ujabbb BT szabványnak, és nem (igazán) köthető a hangminőséghez
...de többször visszaolvasva Carl kommentjét, lehet én is rosszul értelmeztem azt, és igazából nem is volt kérdés, amire válaszoltam
-
Cyborg
őstag
válasz
fpatrik17 #9409 üzenetére
Én pont maxsound plusról váltottam Motoin+-ra.
Nekem megérte, méretre még pont ugyanúgy hordozható, ugyanúgy vízálló, de komolyabb hangja van, több mély, sokkal nagyobb hangerő, van equalizer, és type c-s.
...ezzel nem azt mondom, hogy a Tribit szar, mert az is szuper, de nyilván a többlet ár-méret-súly miatt jobban szól a Motion+
-
Cyborg
őstag
Tribit xsound surf [link]
Méretre xsound go, csak más design, tws, type c-s, BT 5.0, de kisebb akksi, ahogy elnézem.
-
Cyborg
őstag
Az amazon.de-n most 75€ az Anker Soundcore Motion+, akit érdekel 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged