- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Elhoztam a Denon 250BT-t, de jobbra számítottam. a mélyei nekem egyáltalán nem tetszenek, sok, és puha, kenőcsös, nyúlós, gumi szerű. ... lehalkítva meg nagyon sok. én a feszes, pontos basszus híve vagyok, inkább ne menjen olyan mélyre, de legyen precíz. Az autóban is 30cm focal mély van, zárt dobozban. Valaki megjegyezte, hogy kicsit kevés a basszus. én meg mondtam, hogy basszus, én nem basszust akarok hallani, hanem bőgőt, dobot, basszus gitárt. És nem is csak hallani, érezni. Az energiát. és a szoba hifiiben is a mélyek 27cm-esek, de zárt ládában vannak (igaz aktívan, külön végfokról hajtva). Ízlés dolga.
Suma summarum, a többi ok, úgyis leginkább arra vettem, hogy a kisbuszban, ha megállunk kempingezni, ne a hifi szóljon, mert két erősítő hamar leszívja az aksit.
Lehet, a beolab lett volna az én világom, de arról meg sok rosszat olvastam (minőség), vagy a vifa, de annyit meg nem ér. 32-ért (használtan) korrekt masina.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Autós topik
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobilhasználat külföldön
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest