Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyiGo
aktív tag
nah egy barátommal le tudtuk teszteni az IKEA ENEBY hangkeltőt a Tronsmart T6 és egy sony xb40 mellet. És az van hogy hatalmas wow jár az ikeának. Direkt a kisebb játékost teszteltük aminek a művészneve eneby20 (a nagyobbnak eneby30)
A nagyobb azért nem érdekes mert hiába szól nagyon szépen nem hordozható (nincs benne aksi) és már túl nagy is.
szóval visszatérve az összehasonlításra én nem vagyok egy nagy szakértő de sokkal jobban tetszett az ami az eneby20-ből jött ki mint a Tronsmart T6 -ból vagy a sony xb40-ből. a sony-t tompának éreztem ugyanakkor valahogy hangosabbnak, de olyan laposan. a Tronsmartnál meg klasszisokkal jobb volt de azért itt van 10ezer forint különbség.
Fontos még hogy azon túl hogy szépen szól az IKEA s szerintem kenterbe veri hangzásilag mindkét versenytársat, nem vízhatlan és nincs ilyen strapás gumimüanyag érzésed. Szolgáltatásilag is elmarad az Enebay, nem lehet a hangszórólól számot váltani és nem lehet több hangszóróval összehangolni, szóval full minimál. de kinek mi kell... nekem a minőségi hangzás és a hordozhatóság a fontos, nem váltok hangszóróról számot és nem teszem be a medencébe. úgyhogy részemről az Eneby lesz a befutó ha kitavaszodik végre
még az árak hogy tuti éegyen az összehasonlítás:
sony xb 40 - 40 000ft
Tronsmart T6 - 13 000ft
ikea eneby (aksival)- 22 500nyilván jobb lett volna ha azonos árkategóriával tudtam volna összehozni se sajna csak ezek álltak rendelkezésre

Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Amazon Prime Video
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi