- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eric és a bringagyár - itt készülnek a OneSport és a Duotts kerékpárok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Trk.Adam87 #14230 üzenetére
Én anno az Earfun Uboomot 42 dolláros áron ingyen szállítással 12800 ft-ból vettem. Annyiért szerintem remek vétel volt, és a Groove se olcsóbb.
Szerintem ennek a nagy előnye hogy nagy strapabíró a bevonat, ez ha le ejted se lesz sok baja. Meg nem olyan drága ha tönkre megy szívrohamot kapsz, ehhez hozzá nyúlhatsz malteros kézzel is.
Dockint leejteném keményen meglátszodna rajta, meg alkalmanként át kell súrolnom kefével mert mint apró szösz/morzsa is bele akad a rácsba.
Bár néztem pár Teardown videót, úgy látszik ennek a hangszórónak is a fő gyenge pontja a Driver. A Számlán az van áfa nélkül 4300 ft, és durva nekik már ezen rajta van a hasznuk. Az import költség gyártási díj és anyag ár. Bele se akarok gondolni mennyibe volt kínai nagy ker áron a 58mm driver ára? 200 ft ?
Az a olcsó filléres dóm a középen se túl biztató.A JBL Replikákba raknak hasonlókat ahol még az akku is utánzatt.
De még egy darabig hallgatom járatom, majd meglátjuk mi a hosszú távú tapasztalatom vele. Az 5500 mai világba meg már nem sok pénz, főleg minden drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX One X (2 controller)
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy Watch 8 44MM e-Sim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46MM eSim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő