Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimy83
aktív tag
Udv, egy Jbl xtreme 3-on gondolkodom a sima xtremet hallottam mar nemrossz de a fene tudja.. a kerdesem hogy mennyivel tud tobbet a hármas?
Van jelenleg egy Energy Sistem Urban Box 5+ es egy Tronsmart Element MEGA ezeknel akarnek jobbat. Tobbnyire elektronikus zenere /80%/, 50% udvaron 50%-ban pedig kis szobaban lenne hasznalva.
Basszuzs az van boven az xtremben, viszont nem lenne baj ha szepen szolna pl. ambient mufaj hallgatas kozben kis hangeron.
Amiket neztem még es itt ajanlotattok : W-KING Bluetooth hangszóró, 50W / Anker Soundcore Rave Neo
Kb. 80 ezer FT-ig bezarolag mit lenne erdemes / hasznalt is jo / ?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest