Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- OnePlus 8T – fazonigazítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Asszem olyan 8-10 méter körül lehet.
-
Cyberslider
őstag
Hú, pároztatni mi se pároztattuk még (de kérem!! Ennyire nem kéne sietni!!
)
őket, de amikor csak a haverom egy képet,vagy sms-t akart küldeni,csak rákeresett,ki van az ''éterben'' megtalált,kiválasztott,én csak a figyelmeztető üzit kaptam meg,elfogadtam,és már jött is a cucc! Ez tuti,hogy így van! Majd próbáld ki megint.. Persze lehet,hogy telefononként változó. Én nem ismerem ezt a feautre-t ennyire
Ja most látom mit írsz,én is vak vagyok.
Szóval a pároztatásnál asszem mindent lát a másik teló,azért kérhet kódot. De itt pl. ez nem szükséges,elég sms-ezgetni. Pl..
[Szerkesztve] -
Cyberslider
őstag
Miért nem hiszel benne? Ez olyan mint a chat.10 éve én sem gondoltam volna,hogy a neten, ''virtuálisan'' fogok ismerkedni. Aztán úgy lett. Ráadásul kedvező tapasztalatokkal

Ez is ilyesmi. Csak mondjuk azért itt közelebb vannak a felek egymáshoz. És nem azok a dolgok kerülnek először előtérbe,mint chaten. Nameg nem is lehet úgy elhúzni a dolgot
De azt nem hiszem,hogy a szerényebb lányok/fiúk így fognak ismerkedni szabadidejükben
Japánon meg már nem lehet meglepőni.. Ott ahol a középkorú emberek mindenféle manga szexképregényeket olvasnak a metrón,meg 16 évesek bugyijaira hajtanak...
-
Cyberslider
őstag
Nekem a Noki 3650-en, mint írtam fentebb is, be lehet állítani,hogy rejtett (ilyenkor kell a kód,gondolom) vagy ''mindenki látja''.
Ebben az esetben ha végzünk egy keresést,akkor a környéken lévő telcsik láthatóvá válnak,és ha küldünk egy üzit,vagy képet akármit,akkor (legalábbis az én nokiám) csak egy kérdést tesz fel,kívánom-e fogadni,és ha igen,akkor már jön is az sms,vagy kép,vagy akármi.
Csak azt nem tudom,hogy amikor a kérdést felteszi,jelez-e hangal,mert ha nem akkor az egész nem ér semmit,mert nem veszem/veszi észre. -
Cyberslider
őstag
Igen, az ismert szexuálpszichológus csaj is nyilatkozott ezügyben a műsorban.
Egyébként régebben már hallottam vmi hírfoszlányt,most ettől kezd derengeni,valami olyasmi kütyü van már (igen, asszem pont japánban) ami kifejezetten erre van kifejlesztve, talán pont bluetooth-al kommunikál,nem mobil,csak be kell táplálni a rád jellemző adatokat. Aztán ha két olyan készülék kerül hatótávolságba,ahol a megadott értékek megegyeznek (elvárások szerint) akkor vadul csipogni kezdenek, máris kezdődhet az ismerkedés.
Nesze neked fészek klub
-
Cyberslider
őstag
Jaja...
Hát én nemtudom. Nem próbáltam
Aztán lehet,hogy a szembelévő csaj nem is játszott a mobilján.. Hanem vadul kereste a kapcsolatot??? 
A tévébe kissé furcsán fogalmaztak ''nincs más teendő,mint bekapcsolni a bluetooth-ot,aztán az esetleges kapcsolatkor váltani pár szót,és irány a mellékhelység,hotelszoba''
LOL....
Viszont azért egyet nem értek, amikor bluetooth-on keresztül akar(na) valaki csatlakozni hozzám,akkor a telcsim (3650) előbb rákérdez,kívánom-e fogadni. Ha nem nyomok rá,akkor nem fog jönni semmiféle üzi...vagy kép,vagy mittudomén. Gondolom nyilván a vírusok kivédésére van ez. De ha ezt nem jelzi hangjelzéssel a mobil (az enyémnél nem hallottam semmit,de lehet,hogy süket vagyok) akkor esély sincs,hogy én észrevegyem,és reagáljak. Vagy? -
Cyberslider
őstag

Hátszóval vicces,de pár hete használtam a bluetooth-ot a telcsimen először.. Kaptam pár muris csengőhangot,nagyügy.
Bekapcs,aztán kikapcs persze. Mert az a sok csúnya vírus... Nade milyen poén is ez a pár méternyi hálózat?
Hogy ez mimindenre jó egy tömött metrón?? Ezen gondolkodám anno, amikoris kb. 5 perce mit látok ebbe a fránya tévében ( pont hu ) bluetooth ismerkedés, az új őrület kéremszépen.
(Mondjátok,hogy nem vagyok lemaradva...)
Szóval bluetooth be, aztán hajrá.
Jöhetnek a tapasztalatok-történetek ezerrel!
Hajrá hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Router gondok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

Hajrá hajrá!