- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
harry
veterán
Én ezt az egész postafonos dolgot elég nyomoréknak érzem, pl. felmegyek a honlapjukra, és nem is találok semmit a tarifákról - ezt valaki belinkelné nekem? Vagy van olyan link az oldalukon, ami hibás oldalra mutat, nem is jön be semmi. És ez csak az online felület, erre jön amiket írtok is, hogy a postásnéni nem tudja, meg több mint egy hét mire megjön, stb... vicc, így nem lehet szolgáltatást nyújtani. Az ügyfélszolgálatra már gondolni sem merek.
-
axioma
veterán
Off, de ha mar itt kezdtem el a sztorit, meg raadasul itt is emlegettetek a negyedik szolgaltatot.
Szoval rendeltem neten egy ilyen postafon sim-et, ugy, hogy atveszem a postan. Remeltem, hogy mar aznap - csut. esti rendelesnel penteket ertve rajta - megkapom, de mikor ma se volt email, gondoltam felhivom az ugyfelszolgalatot. Erre azt mondja, 10 nap(!!) az atfutasi ideje annak, hogy a Magyar Posta a sajat termeket netes megrendelesre eljuttassa az altalam megjelolt sajat postahivatala'ba! XXI. szazad... meg is mondtam a fickonak, hogy ennyi ido alatt ebay-en tavolkeletrol megjon az, amit egy picit surgosebbre kerek! Raadasul nem is irjak sehol, hogy ez ennyi, akkor meg se rendeltem volna. Meg akkor sem, ha a posta besetalasra tudott volna adni ilyen sim-et, de hat az se megy...
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest