- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
Greybeard
tag
Megesz a sárga irígység
Én október 26.-án sétáltam be egy Telekom üzletbe, hogy Bluemobile-ról átváltsam a számomat Dominora. Megkaptam az új SIM-et, ami csak nem akart aktiválódni. Telefonos ügyfélszolgálat visszairányított az üzletbe. Ott az ügyintéző mindent rendben talált, így IT-s problémára gyanakodva nyitott egy hibajegyet. Az azóta eltelt 18 napban várom, hogy a több, mint 10 éves számom végre újra aktiválják immár Dominosként. 2 naponta írok nekik messengeren a hibajegyre hivatkozva és mindig megkapom az udvarias választ, hogy hamarosan. Jeleztem feléjük, hogy kötbért fogok kérni, mert az ÁSZF szerinti 72 órát már túlhaladtuk. Nyugtázták, hogy rendben és kaptam egy iktatószámot. Közben elérhetetlen vagyok, nincs mobilnetem, nem tudok belépni netbankba, webkincstárba SMS nélkül, stb. TIZENNYOLC napja! Na, ezért irígykedek
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged