Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Eli_Stone

aktív tag

válasz Frosttide #3171 üzenetére

L530-am van. Az pont 512M ram-os. Nekem wifi-n nem szenved egyáltalán és olyan helyeken ahol a lefedettség nem engedi 3G fölé a sebességet ott kiválóan megy a mobilnet is, mint említettem a probléma csak akkor jelentkezik amikor átvált automatikusan "high speed"-re azaz a H+ ikon jelenik meg 3G helyett.
    De mint írtam korábban ameddig a 2-es sim kártyám volt csak blue mobilos valamint akkor még a Cyan firmware volt a telefonon, nem emlékszem, hogy lett volna vele probléma.
    Lehet, hogy frissítés közben valami kiakadt a Windowsban. Mielőtt elvinném szervizbe nyomok rajta egy hard reset-et, hátha megjavul tőle. Illetve most eszembe jutott, hogy egyik barátom átmeneti telefonnak vett egy T-s L435-öt úgy, hogy neki 4G-s T-s mobilnet előfizetése van és azon is akadozott pont ugyan úgy a mobilnet mint az enyémen pedig az már 1G ramos igaz abban azt hiszem csak 2magos a proc. és nem 4 mint a L530 vagy L630-ban.
    Amúgy pont most akarok venni egy 640XL DS-t de, ha azon is akadozna a net én kitépném a hajamat :)

Aktív témák